Horeca Academie neemt Leermeester.nu over

31 augustus 2012
Horeca Academie neemt Leermeester.nu over

De Horeca Academie neemt per 1 september Leermeester.nu, opleider voor leermeesters in de horeca, over.

*Leermeesterdiploma*
Leermeester.nu leidt vakmensen in de Horeca op voor het erkende leermeesterdiploma. De branche stelt dit diploma verplicht voor elke begeleider van leerlingen in de branche. De Horeca Academie is een particuliere opleider waar volwassenen opgeleid worden voor de horeca. De opleidingen zijn ambachtelijk met veel nadruk op de praktijk. Door het toepassen van e-learning kan een groot deel van de lestijd benut worden voor werken in het opleidingsrestaurant.

*Peter van Kempen*
De Horeca Academie neemt alle activiteiten over van Leermeester.nu. De huidige eigenaar Peter van Kempen, is voor een derde aandeelhouder van de Horeca Academie en blijft dus nauw betrokken bij Leermeester.nu. Leermeester.nu blijft als merk bestaan en zal haar activiteiten op dezelfde wijze voortzetten.

*Praktijk en onderwijs*
Met de overname wil de Horeca Academie de aansluiting van praktijk en onderwijs verder verbeteren. De opleidingen kunnen hiermee profiteren van de kennis die de deelnemers aan de Leermeesteropleiding meebrengen. De Leermeesters krijgen meer inzicht in de manier waarop het onderwijs van hun leerling is ingericht en wat hun rol daarin is.

*Op de foto*: De opleidingskeuken van de Horeca Academie.
~Myrtille Vromans~

Overig nieuws