HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

19 april 2018 |
HMSHost en Vapiano slaan handen ineen<

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International.  Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden speciaal ontworpen en gebouwd op basis van de behoeften en eisen op reislocaties, met opties voor eten en afhaalmaaltijden.

Het merkformaat wordt ontwikkeld als een franchisemodel met HMSHost International, de grootste luchthavenrestaurantexploitant ter wereld en onderdeel van de Autogrill-bedrijvengroep. HMSHost International exploiteert momenteel eet- en drinkgelegenheden op 42 luchthavens en 21 treinstations wereldwijd.

Jochen Halfmann, CEO van Vapiano: "We zijn erg verheugd om samen te werken met HMSHost, de perfecte partner voor onze verdere expansie in drukbezochte reishubs. Deze samenwerking stelt ons in staat meer Vapiano's op internationale locaties te openen en ons profiel verder te vergroten. Na een succesvolle testfase van onze pilots, zullen we een gezamenlijk besluit nemen over verdere strategische uitbreiding. "

Walter Seib, CEO van HMSHost International: "We zijn trots om deze nieuwe samenwerking met het merk Vapiano te starten. Binnen onze portfolio is het merk een verrijking voor onze organisatie en weerspiegelt het de behoefte van onze gasten. Vapiano staat bekend om het 'a la minute' bereiden van voedsel voor de gast. Wij geloven vol passie in de kracht van dit merk op drukbezochte locaties, waardoor de vraag van klanten en waarde voor toekomstige zakenpartners wordt gecreëerd en we kijken uit naar een nieuw partnerschap. "

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: