HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

19 april 2018 |
HMSHost en Vapiano slaan handen ineen<

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International.  Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden speciaal ontworpen en gebouwd op basis van de behoeften en eisen op reislocaties, met opties voor eten en afhaalmaaltijden.

Het merkformaat wordt ontwikkeld als een franchisemodel met HMSHost International, de grootste luchthavenrestaurantexploitant ter wereld en onderdeel van de Autogrill-bedrijvengroep. HMSHost International exploiteert momenteel eet- en drinkgelegenheden op 42 luchthavens en 21 treinstations wereldwijd.

Jochen Halfmann, CEO van Vapiano: "We zijn erg verheugd om samen te werken met HMSHost, de perfecte partner voor onze verdere expansie in drukbezochte reishubs. Deze samenwerking stelt ons in staat meer Vapiano's op internationale locaties te openen en ons profiel verder te vergroten. Na een succesvolle testfase van onze pilots, zullen we een gezamenlijk besluit nemen over verdere strategische uitbreiding. "

Walter Seib, CEO van HMSHost International: "We zijn trots om deze nieuwe samenwerking met het merk Vapiano te starten. Binnen onze portfolio is het merk een verrijking voor onze organisatie en weerspiegelt het de behoefte van onze gasten. Vapiano staat bekend om het 'a la minute' bereiden van voedsel voor de gast. Wij geloven vol passie in de kracht van dit merk op drukbezochte locaties, waardoor de vraag van klanten en waarde voor toekomstige zakenpartners wordt gecreëerd en we kijken uit naar een nieuw partnerschap. "

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: