HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

19 april 2018 |
HMSHost en Vapiano slaan handen ineen<

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International.  Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden speciaal ontworpen en gebouwd op basis van de behoeften en eisen op reislocaties, met opties voor eten en afhaalmaaltijden.

Het merkformaat wordt ontwikkeld als een franchisemodel met HMSHost International, de grootste luchthavenrestaurantexploitant ter wereld en onderdeel van de Autogrill-bedrijvengroep. HMSHost International exploiteert momenteel eet- en drinkgelegenheden op 42 luchthavens en 21 treinstations wereldwijd.

Jochen Halfmann, CEO van Vapiano: "We zijn erg verheugd om samen te werken met HMSHost, de perfecte partner voor onze verdere expansie in drukbezochte reishubs. Deze samenwerking stelt ons in staat meer Vapiano's op internationale locaties te openen en ons profiel verder te vergroten. Na een succesvolle testfase van onze pilots, zullen we een gezamenlijk besluit nemen over verdere strategische uitbreiding. "

Walter Seib, CEO van HMSHost International: "We zijn trots om deze nieuwe samenwerking met het merk Vapiano te starten. Binnen onze portfolio is het merk een verrijking voor onze organisatie en weerspiegelt het de behoefte van onze gasten. Vapiano staat bekend om het 'a la minute' bereiden van voedsel voor de gast. Wij geloven vol passie in de kracht van dit merk op drukbezochte locaties, waardoor de vraag van klanten en waarde voor toekomstige zakenpartners wordt gecreëerd en we kijken uit naar een nieuw partnerschap. "

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Culinair Vega
Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Zeewier als voedingsmiddel heeft behoorlijk wat voordelen. Toch eten nog maar weinig Nederlanders het. Door zeewier in een burger te stoppen blijkt het een stuk toegankelijker te worden. En omdat producten van zeewier bovendien vegetarisch zijn, spelen ze in op de trend van duurzame gezonde voeding ...

Amsterdam Culinair
Pop-up restaurant op sterrenniveau

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. De Risotter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: