HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

19 april 2018 |
HMSHost en Vapiano slaan handen ineen<

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International.  Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden speciaal ontworpen en gebouwd op basis van de behoeften en eisen op reislocaties, met opties voor eten en afhaalmaaltijden.

Het merkformaat wordt ontwikkeld als een franchisemodel met HMSHost International, de grootste luchthavenrestaurantexploitant ter wereld en onderdeel van de Autogrill-bedrijvengroep. HMSHost International exploiteert momenteel eet- en drinkgelegenheden op 42 luchthavens en 21 treinstations wereldwijd.

Jochen Halfmann, CEO van Vapiano: "We zijn erg verheugd om samen te werken met HMSHost, de perfecte partner voor onze verdere expansie in drukbezochte reishubs. Deze samenwerking stelt ons in staat meer Vapiano's op internationale locaties te openen en ons profiel verder te vergroten. Na een succesvolle testfase van onze pilots, zullen we een gezamenlijk besluit nemen over verdere strategische uitbreiding. "

Walter Seib, CEO van HMSHost International: "We zijn trots om deze nieuwe samenwerking met het merk Vapiano te starten. Binnen onze portfolio is het merk een verrijking voor onze organisatie en weerspiegelt het de behoefte van onze gasten. Vapiano staat bekend om het 'a la minute' bereiden van voedsel voor de gast. Wij geloven vol passie in de kracht van dit merk op drukbezochte locaties, waardoor de vraag van klanten en waarde voor toekomstige zakenpartners wordt gecreëerd en we kijken uit naar een nieuw partnerschap. "

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verkiezingen Vegetarisch Veganistisch
Vegetarische Slager wint New Food Challenge van RVO

De Vegetarische Slager is een van de winnaars in de New Food Challenge die is uitgeschreven door de Nederlandse overheid om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader van het behalen van klimaatdoelen en het vormgeven van een duurzaam voedselbel...

Regelgeving Tech
Bas van Kooten: "“We kunnen niet meer leven in een wereld zonder digitalisering”

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goede inzicht van zaken, mits goed ingericht. “Vaak hebben horecaondernemers echter geen t...

Achtergronden Lunchroom
Tilburgse lunchroom ter overname aangeboden

In de Tilburgse AaBe Fabriek staat lunchroom Het Smulhuys ter overname aangeboden. In 2016 werd het toenmalige 'Koffie & ROOM' omgebouwd tot een nieuwe dagzaak. Het resultaat mag er zijn. De huidige eigenaar heeft de zaak slechts twee jaar gedraaid. Op Facebook vermeldt Hormax Hore...

Opening Utrecht
Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts ...

Horeca Achtergronden
Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste

Vakantiegangers vinden de horecavoorzieningen in de provincie Gelderland het beste. Dit blijkt uit ‘Het Gastvrijheidsonderzoek’ dat vakantieparkenwebsite Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. Horecavoorzieningen Gelderland als best...

Achtergronden Culinair
Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid. Niet verrassend dat de cateringbranche verantwoordelijk is voor meer dan een kwart van de 51.000 ton aan weggegooid voedsel in de Nederlandse horeca...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: