Het wordt een groot prikkelend succes!

26 oktober 2012 |
Het wordt een groot prikkelend succes!<

Maandag is het zover; de start van het Prikkel je Zintuigen evenement. Bent u er klaar voor? Schrijf u in want de inschrijvingen gaan als een speer!

Mis het niet
U kunt zich heel gemakkelijk inschrijven via de site van Levens Cooking & Baking Systems. evenement vindt plaats in het Culinair Pretpark in Gilze. Er is een ochtend en een middagprogramma samengesteld. Het programma bestaat uit het prikkelen van uw zintuigen op een professionele manier. U kunt dit gratis spektakel toch eigenlijk niet missen? Bekijk het "dossier":http://www.lunchroom.nl/dossiers.html en ontdek wat er allemaal te doen is.
Om u alvast een prikkelende indruk te geven, kunt u hier het programma lezen.

Ochtendprogramma 09.30 – 14.00 uur
09.30 uur Verrassende ontvangst
10.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.
11.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
11.20 uur Culinaire modeshow
11.30 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.

Middagprogramma 12.30 – 17.00 uur
12.30 uur Verrassende ontvangst
13.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.
14.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
14.20 uur Culinaire modeshow
14.30 Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems

Locatie: Levens Cooking & Baking Plaza, Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze


Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: