Healthy food restaurantketen eazie opent in Hilversum

11 juli 2019 | Thijs Jacobs

In 2018 bezochten maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders de healthy food restaurantketen eazie voor haar populaire wokmeals, poké bowls, salades, wraps en unieke Asian flavours. Een nieuw restaurant in Hilversum mocht dit jaar zeker niet uitblijven. Op woensdag 3 juli opende eazie dan ook haar deuren aan de buitenzijde van winkelcentrum Hilvertshof, gelegen in dé winkelstraat van de stad.

Liefhebbers van gezonde en smaakvolle maaltijden schuiven bij deze vestiging 7 dagen per week aan in het restaurant of nemen maaltijden mee naar huis. Op kort termijn is het ook mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen. Alle maaltijden worden à la minute bereid met verse ingrediënten, die de gast zelf heeft uitgekozen. Dat eazie een succesvol en snelgroeiend concept is, is niet onopgemerkt gebleven: onlangs werd de healthy food restaurantketen door GfK in een onafhankelijk onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot ‘Beste fastservice restaurant van Nederland’.

Eazie does it

Sinds eind 2018 opende eazie maar liefst vijf nieuwe vestigingen. Naast Hilversum, mochten Alkmaar, Zoetermeer Oranjelaan, Den Haag Leyweg en Utrecht Centraal Station eazie verwelkomen. Inmiddels staat de teller in Nederland op 23 vestigingen. Mede-eigenaar Shunli Huang vertelt enthousiast: ‘’We zijn trots dat we van eind 2018 tot op heden zo hard zijn gegroeid! Met de ligging in het bruisende centrum van Hilversum is dit filiaal een fijne horecaspot voor iedereen die van écht gezond eten houdt." De ambitie van de healthy foodketen is om snel door te groeien met vestigingen in binnen- en buitenland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: