Hard Rock Café Amsterdam bestaat 45 jaar

9 juni 2016 |
Hard Rock Café Amsterdam bestaat 45 jaar<

ard Rock Café Amsterdam viert aanstaande dinsdag zijn 45-jarig jubileum. Tussen 11:30u en 12:30u kost hun Local Legendary halfponds 
burger slechts 71 cent.

Seventies
Het thema van het verjaardagsfeest is trouw aan de periode wanneer het eerste Hard Rock Cafe werd geopend: de Seventies. Iedereen die passend gekleed komt, wordt daarom extra feestelijk ontvangen. Wie de forse hamburger voor zeven dubbeltjes wil scoren doet er verstandig aan op tijd te komen, een soortgelijke actie vorig jaar trok honderden enthousiaste bezoekers.

Amsterdam heeft beste Hard Rock Café
Het eerste Hard Rock filiaal werd 45 jaar geleden door Isaac Tigrett and Peter Morton in Londen geopend. Van de 164 cafes wereldwijd werd het filiaal aan het Max Euweplein onlangs tot beste verkozen. Claire Skudder, marketing & sales manager van dat filiaal, licht hun traktatie van aanstaande dinsdag toe: “Deze feestelijke actie is met name op onze lokale fans gericht. We zijn blij dat we hier in Amsterdam zo goed worden ontvangen en willen graag iets terug doen voor haar inwoners, los van de goede doelen die wij lokaal (maar ook wereldwijd) steunen.”” Het ’70s thema is aanstaande dinsdag 14 juni de hele dag zichtbaar. Drankjes als ’Old Fashioned’ en Martini’s zullen dan rijkelijk vloeien.

80.000 memorabilia
Hard Rock begon haar verzameling ooit met een Eric Clapton gitaar en is nu ‘s werelds grootste tentoonsteller van muziekmemorabilia. Zo zijn er gebruiksvoorwerpen vertegenwoordigd van onder andere Madonna, Jimi Hendrix, Rihanna, Bob Dylan, The Rolling Stones en van nog vele anderen. Vorig jaar werd het 80.000ste exemplaar aan de collectie toegevoegd: Elvis Presley’s gouden vleugelpiano. Deze memorabilia worden wereldwijd op alle locaties vertoond aan fans. Daarnaast is Hard Rock bekend om haar populaire kledinglijn, de muziek gerelateerde merchandise en de Hard Rock Live-podia.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: