Hanos opent vestiging in Maastricht

12 juli 2017 | Roy Spijker

Internationale Horeca Groothandel HANOS breidt uit en opent haar zevenentwintigste locatie in Maastricht.Met deze uitbreiding gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

"De kracht van HANOS is dat we kort op de business zitten en dichtbij onze klanten kunnen staan. Wij geloven daarom nog steeds in het belang van onze lokale aanwezigheid in de markt waardoor we onze korte lijnen en snelheid behouden en onze klanten direct op de vloer inspireren en kunnen voorzien van persoonlijk advies. Uiteraard in combinatie met onze online bestelomgeving, waar onze klanten snel en eenvoudig op ieder gewenst moment een bestelling kunnen plaatsen," Aldus de directie van HANOS Nederland.

HANOS staat voor ruim 40 jaar vakmanschap en vernieuwing. Een familiebedrijf dat 40 jaar na oprichting is uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie voor alle genres binnen de foodservicemarkt met 3000 medewerkers, een eigen wagenpark en chauffeurs en zevenentwintig vestigingen in Nederland en België. De directie vervolgt: "Met deze uitbreiding zijn we in staat om ook in en rondom Maastricht tot aan Oost-België vanuit onze nieuwe groothandel, maar uiteraard ook via bezorging, horeca ondernemers te voorzien in de behoefte die wij in deze regio zien."

Het pand bevindt zich aan de Molensingel 99 in Maastricht. Komende periode wordt het pand verbouwd en getransformeerd tot een volwaardige HANOS groothandel. Een groothandel met een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling waar versbeleving, innovatie en een zeer ruim assortiment voorop staan. Een groothandel waar klanten geïnspireerd worden en waar service, vakmanschap en persoonlijk contact de boventoon gaan voeren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: