Gratis CuliTip voor lunchrooms

9 juli 2014 |
Gratis CuliTip voor lunchrooms<

Flaguette Halve Maan met kabeljauw en garnalen Lekker vers, heerlijk gezond en nét even anders. Dat moet iedere lunchroomondernemer aanspreken! Met deze Flaquette heb je
een origineel lunchgerecht op de kaart staan. Het is een licht gerecht, dus uitermate geschikt voor de (hopelijk) warme zomermaanden. Dit gerecht is snel en makkelijk te bereiden, zodat je de gast niet lang hoeft te laten wachten.

Ingrediënten
Flaguette Demi-Lune (Panesco art.nr. 5001149) Kabeljauwfilet
Gemarineerde garnalen
Zeekraal
Ravigottesaus

Bereiding:
Bak het broodje in acht minuten bij 200°C af in de oven af en laat deze daarna even afkoelen. Snijd het broodje vervolgens over de lengte doormidden. Bak de kabeljauwfilet en de gemarineerde garnalen even om en om totdat deze gaar zijn. Snijd de kabeljauw in kleine stukjes en beleg het broodje met de kabeljauw, garnalen en garneer het geheel tot slot met de zeekraal. Je kunt het broodje serveren met ravigottesaus om het helemaal af te maken. Om de vingers bij af te likken!

DIT RECEPT BEWAREN? DOWNLOAD GRATIS DE JUNI-EDITIE VAN LUNCHROOM KLIK HIER
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: