Gratis CuliTip voor lunchrooms

9 juli 2014 |
Gratis CuliTip voor lunchrooms<

Flaguette Halve Maan met kabeljauw en garnalen Lekker vers, heerlijk gezond en nét even anders. Dat moet iedere lunchroomondernemer aanspreken! Met deze Flaquette heb je
een origineel lunchgerecht op de kaart staan. Het is een licht gerecht, dus uitermate geschikt voor de (hopelijk) warme zomermaanden. Dit gerecht is snel en makkelijk te bereiden, zodat je de gast niet lang hoeft te laten wachten.

Ingrediënten
Flaguette Demi-Lune (Panesco art.nr. 5001149) Kabeljauwfilet
Gemarineerde garnalen
Zeekraal
Ravigottesaus

Bereiding:
Bak het broodje in acht minuten bij 200°C af in de oven af en laat deze daarna even afkoelen. Snijd het broodje vervolgens over de lengte doormidden. Bak de kabeljauwfilet en de gemarineerde garnalen even om en om totdat deze gaar zijn. Snijd de kabeljauw in kleine stukjes en beleg het broodje met de kabeljauw, garnalen en garneer het geheel tot slot met de zeekraal. Je kunt het broodje serveren met ravigottesaus om het helemaal af te maken. Om de vingers bij af te likken!

DIT RECEPT BEWAREN? DOWNLOAD GRATIS DE JUNI-EDITIE VAN LUNCHROOM KLIK HIER
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Hotelbouwplannen Utrecht
Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming

LOU Oudenoord, in het Concordiagebouw in Utrecht, krijgt een nieuwe bestemming. Er komen woningen, horeca en een hotel in het in het voormalige pand van de Hogeschool Utrecht. Dit houdt in dat de geliefde lunchroom Karibu een nieuw onderkomen moet zoeken of ophoudt te bestaan. In december moeten ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Opening Koffie & thee
Italiaans genieten in Nieuwegein met Doppio Espresso

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Nieuwegein haar nieuwste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in het winkelcentrum Cityplaza en versterkt hiermee het horeca-aanbod in het winkelhart van Nieuwegein. Binnen waan je jezelf in Milaan, met de Kees van der Westen espressomachine, de...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: