Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant

10 september 2019 | Thijs Jacobs

Dit jaar is tweesterrenchef Erik van Loo aanwezig met 'Parkheuvel Experience’ als pop-up restaurant op Gastvrij Rotterdam. In Parkheuvel Experience kunnen bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam genieten van signature gerechten en een goed glas wijn.

Eerste tweesterrenchef op Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant

Voor het vierde jaar op rij biedt Gastvrij Rotterdam met een pop-up restaurant bezoekers en exposanten de mogelijkheid om op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam te genieten van een smakelijk gerecht met een goed glas wijn. Dit jaar zal voor het eerst het pop-up restaurant gerund worden door een tweesterrenchef.

Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam: "Het is fantastisch dat één van onze Rotterdamse topchefs, Erik van Loo, met Parkheuvel Experience naar Gastvrij Rotterdam komt. Zo bieden we bezoekers en exposanten van Gastvrij Rotterdam ook dit jaar weer iets bijzonders & culinairs.”

Erik van Loo is de eigenaar van Restaurant Parkheuvel. Parkheuvel is gelegen in Het Park, aan de Maas en dichtbij de Euromast in Rotterdam. Het restaurant heeft twee Michelinsterren en is Gault&Millau 17+ lid. De 17+ Club bestaat uit restaurants die in de Gault&Millau gids 2019, 17 punten of hoger hebben gescoord. Zij vertegenwoordigen het beste wat Nederland op gastronomisch gebied in huis heeft.

Gastvrij Rotterdam 2019

De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Het pop-up restaurant 'Parkheuvel Experience’ heeft 40 zitplaatsen en zal alle beursdagen geopend zijn van 11:00 tot 18:00 uur. Reserveren is niet nodig, maar wel noodzakelijk voor groepen vanaf 6 personen via info@parkheuvel.nl. Gastvrij Rotterdam richt zich op ondernemers en managers in de horeca uit het midden- en hoog segment en is gratis toegankelijk met een registratiecode of uitnodigingskaart. Aan de kassa kost een kaart €40,-.

Vakbezoekers (18 jaar en ouder) kunnen zich registreren via de website waar ook meer informatie te vinden is over de standhouders, het programma en alle partners: www.gastvrij-rotterdam.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: