Freshly Chopped opent derde locatie in Nederland

Auteur: Redactie
Fastservice Opening 16 maart 2023
Freshly Chopped opent derde locatie in Nederland

Vanaf maandag kan ook Amsterdam Zuid-Oost kennis maken met het Ierse en gezonde Freshly Chopped. Deze nieuwe locatie bevindt zich aan het Bijlmerplein, aan de rand van de Amsterdamse Poort en is de derde vestiging op Nederlandse bodem.

Snel en gezond

Gezond eten voor iedereen toegankelijk maken, dat is de missie van Freshly Chopped. Het assortiment bestaat uit vers gemaakte salades, wraps, warme burrito’s, açaï bowls, noedelsoepen en gezonde smoothies of sappen. Deze gerechten kunnen op elk moment van de dag bestelt worden en dienen als gezonde, stevige maaltijd. De gast kan zelf een combinatie aan ingrediënten samenstellen of kiezen uit een van de voorgestelde menu-items. 

Alle ingrediënten worden ‘gechopped’ met Mezzaluna messen, waardoor de smaken samen komen en de salades gemakkelijk met alleen een vork te eten zijn. Er kan rekening gehouden worden met alle dieetwensen en allergieën: vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij of lactosevrij. Alle ingrediënten van Freshly Chopped zijn zonder toevoegingen van suikers of e-nummers en de salades worden geserveerd in een biologisch afbreekbare bowl.

Even snel tijdens de lunchpauze

Freshly Chopped staat ook wel bekend om de snelle service. Ook dit is voor de locatie aan het Bijlmerplein erg belangrijk. “Met Click en Collect via de website of de app kunnen gasten gemakkelijk en snel online hun bestelling plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling op het aangegeven tijdstip klaar staat en opgehaald kan worden.” Aldus Jill Wingender, marketingmanager van Freshly Chopped in Nederland.

Om de snelheid in het restaurant te verhogen, maakt Freshly Chopped ook gebruik van kiosken. De gast plaatst via het digitale scherm eenvoudig een bestelling, wacht tot ze de bestelling kunnen aannemen. Ook heeft de franchise een ‘Grab en Go’ assortiment. Salades, wraps, smoothies en sappen worden ’s ochtends vers bereid en klaargezet in de koeling achter in de zaak. De gast kan de bestelling gemakkelijk afrekenen aan de kassa en is ready to go!

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws