Foodies verslikken zich in diepvriespizza

13 augustus 2013
Foodies verslikken zich in diepvriespizza

Een nieuw geopend Italiaans restaurant in Manchester heeft de voorpagina's van heel wat kranten gehaald. Tijdens de openingsavond werd aan culinair geïnteresseerden diepvriespizza
geserveerd. Gasten waren daarbij was zo laaiend enthousiast over de pizza's, dat ze vergaten om ze van 'echt' te onderscheidden.

*De smaak van Italië*
In de uitnodiging schreef restaurantondernemer Gary Newboroug van La Pizzeria Ristorante aan een honderdtal genodigden dat hij ze de smaak van Italië wilde laten proeven door een pizza die anders dan anderen is te serveren.

*Paar scheve gezichten*
Toen de aap eenmaal uit de mouw kwam, zag het merendeel van de genodigden er de humor wel van in. Slechts een handvol mensen reageerde zuur. De diepvriespizza's waren van Dr. Oetker en werden bij de super om de hoek ingekocht.

*Signalen*
De restaurateur had niet de intentie om tegenover zijn gasten liegen. De pizza's hebben allemaal 'Ristorante' in de naam en er zijn logo's van Dr. Oetker op de krijtborden te zien. Men had het op voorhand kunnen bedenken.

Voor omgerekend 4,65 euro staat de diepvriespizza (in verschillende smaken), met een salade en een frisdrank, op de menukaart.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws