Festival DORST trekt langs enkele steden

23 maart 2016 |
Festival DORST trekt langs enkele steden<

Food Truck Festival TREK krijgt nog deze zomer een zusje: Festival DORST. Het festival transformeert stadsparken tot een groot wijn-
en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment tijdens het festival centraal. Festival DORST bezoekt dit jaar de stadsparken van Den Haag, 27 tot en met 29 mei, ’s-Hertogenbosch, 26 tot en met 28 augustus, en Utrecht, 2 tot en met 4 september. Voor meer informatie zie: www.festival-dorst.nl.
Wijnen en speciaalbieren
Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival TREK en Festival DORST: “Tijdens Food Truck Festival TREK hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere wijnen en speciaalbieren. Met Festival DORST willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van (inter)nationaal gebrouwde speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten!”

Festival DORST
Festival DORST transformeert stadsparken in Nederland tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die de bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment centraal. Entree: kinderen tot 12 jaar €2,50 incl. glas. Vanaf 12 jaar € 5,- incl. glas. Tickets zijn te verkrijgen via www.festival-dorst.nl of bij de ingang van het festivalterrein

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: