Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

26 augustus 2015 |
Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!<

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten
en mee te strijden om hun gerecht een jaar lang 'Lekkerste Saté van Nederland' te mogen noemen. Alle chefs in Nederland kunnen zich inschrijven via www.lekkerste-sate.nl
Prijzen
Op maandag 5 oktober vindt de competitie plaats in de Kookfabriek Amsterdam, waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld worden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van Loo. De winnaar van de competitie wint naast de prestigieuze titel ook een marketingbudget van 4000 euro én een Big Green Egg L.

Bekijk de persoonlijke oproep van Erik van Loo!


Jury
De lekkerste satégerechten worden uitgebreid geproefd en beoordeeld door een professionele vakjury bestaande uit Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel), Niels van den Berg (Kokswereld/ Rungis), Albert van Rheede (Sanadome) en Pascal van Loon (Unilever Food Solutions).

Spelregels
Alle chefs die Nederland werkzaam zijn kunnen deelnemen aan de competitie, mits zij één satégerecht op de kaart hebben staan. Inschrijven kan door het satérecept vóór 14 september op de website in te sturen. Uit alle inzendingen worden de lekkerste recepten geselecteerd voor de competitie op 5 oktober. Deze selectie wordt op 21 september bekend gemaakt. Voor het wedstrijdreglement, klik "hier":http://www.lekkerste-sate.nl/informatie/wedstrijdreglement.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: