Een en al chocolade op Chocoa 2014

9 december 2013
Een en al chocolade op Chocoa 2014

Van 28 tot 31 maart 2014 komen producenten, chocoladeliefhebbers en topchefs van over de hele wereld samen in Amsterdam. Voor Chocoa 2014, hét evenement over duurzame cacao en betere
chocolade. Chocoa draait om inspireren, leren en proeven. Er komt een internationaal congres, publieksfestival en masterclass voor chef-koks.

*Chocoa Festival*
Chocoladeliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het Chocoa Festival in het weekend van 29 en 30 maart in Het Scheepvaartmuseum. Chocolademakers presenteren hier goede chocolade in vele variaties en smaken. Er zijn presentaties, proeverijen en activiteiten rond duurzame cacao en betere chocolade.

*Maricel Presilla*
Uniek onderdeel van Chocoa zijn de masterclasses op maandag 31 maart in Hilton Amsterdam van internationaal bekende topchef Maricel Presilla uit New York. Zij zal Nederlandse chef-koks de geheimen leren doorgronden van het koken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame chocolade.

*De organisatie*
Chocoa is een initiatief van Stichting Chocolade Festival om de aandacht te genereren voor de consumptie, smaak én productie van goede cacao en betere chocolade. Duurzame cacao is nu nog geen 10% van de wereldwijde cacaoproductie. Chocoa wil bijdragen aan de groei van dit duurzaamheidsaandeel. Meer informatie op "www.chocoa.nl":http://www.chocoa.nl/en/

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws