App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

14 november 2019 | Thijs Jacobs

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard.

De trouwe gast van Doppio Hilversum komt dagelijks met haar partner en/of zakelijke relaties naar Doppio en is niet in de verleiding gekomen tussentijds punten in te leveren voor een gratis koffie, maar heeft vanaf het begin trouw doorgespaard voor de trip naar Milaan. Ondernemer Raymond Post mocht de gelukkig spaarder op reis sturen.

Traditie

De formule Doppio Espresso vindt z’n oorsprong in Italie?. De naam heeft bijzondere twee betekenissen voor de eigenaar Peter van Eijl. Ten eerste omdat zij als "Doppio Espresso" overtuigd zijn en aantoonbaar mogelijk maken dat de dubbelshot (Doppio = dubbel) extractie superieur en stabieler is dan de enkelshot. Daarnaast was zijn traditie om met de broers tijdens de roadtrip na het passeren van de Italiaanse grens een caffe? doppio (doppio espresso) te drinken.

Een momentje in Milaan

Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. Doppio laat haar gasten graag ‘een momentje in Milaan’ in de vestigingen ervaren. En nu kregen de gasten een kans om dit gevoel in real life te beleven en te genieten van de Italiaanse koffiecultuur.

Doppio geeft in totaal twee stedentrips naar Milaan weg in de Mijn Doppio App; inmiddels is ook de tweede ?winnaar ? bekend. Een Doppio fan uit Groningen is met enige regelmaat in de vestiging in Groningen te vinden en heeft het indrukwekkende aantal van 5000 punten bij elkaar gespaard. Ook hij mag binnenkort genieten van een reisje naar Milaan.

Spaarders mogen binnenkort nieuwe spaardoelen in de Mijn Doppio App verwachten. De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: