Doe mee met de ultieme broodjeswedstrijd

17 juni 2015 |
Doe mee met de ultieme broodjeswedstrijd<

Inmiddels zijn de eerste inzendingen voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015 alweer binnen en het niveau
is wederom ongekend hoog. Natuurlijk presenteer jij je gasten dagelijks jouw lekkerste creaties en dit is je kans om heel Nederland te laten zien hoe lekker jouw broodje is!

Doe mee
Meedoen? Dat is simpel. Stuur ons een foto van je broodje, inclusief de receptuur, de prijs en de kostprijsberekening. Stuur je inzending naar "redactie@uitgeverijps.nl"
Wie kunnen er meedingen?
Lunchrooms, dagzaken en lunchroom/brasseriën kunnen met hun inzending meedingen naar de prijs ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015’

Voorwaarden voor deelname
1. Brood – in welke vorm ook – is het hoofdbestanddeel
2. Het ingezonden gerecht moet in de periode van jurering op de kaart staan
3. De inzending moet bestaan uit:
i. Korte omschrijving van het broodje
ii. Ingrediëntenlijst (beknopt)
iii. Bereidingswijze (verkort)
iv. Een duidelijke foto
v. prijs op de menukaart

Voldoet een gerecht niet aan bovenstaande voorwaarden, dan wordt het niet meegenomen in de beoordeling door de jury.

De winnaars van de laatste vijf edities van het Lekkerste Lunchroombroodje zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.

De inzendtermijn sluit op 1 september 2015 om 12.00 uur

De wedstrijdreglementen vind je onder het kopje ‘white papers’ op deze website.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: