Derde vestiging Anne&Max in Amsterdam

6 oktober 2015 |
Derde vestiging Anne&Max in Amsterdam<

Het wordt een druk najaar voor Anne&Max. Naast de vestiging die geopend zal worden in Arnhem zal er ook een nieuwe vestiging komen in
Amsterdam-West, naast de Hallen. Het is de derde vestiging van het Coffee&Freshfoodcafé in Amsterdam en het zal geleid worden door de franchisenemer Joost van de Neut. De andere vestigingen zijn in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Utrecht en binnenkort Arnhem.

Locatie
Al enige tijd was Anne&Max op zoek naar een goede locatie in Amsterdam-West, en met de locatie naast de Hallen is die gevonden. Het concept zal zich vestigen in Kwintijn, een nieuw gebouw met woningen en winkels. Anne&Max wil naar eigen zeggen een huiskamer in de stad zijn voor haar gasten en richt zich op ontbijt, koffie, lunch, high-tea en borrel.

Franchise
De vestiging in Amsterdam-West zal geleid worden door de franchisenemer Joost van de Neut. "Dit is een geweldige omgeving om een huiskamer in de stad te beginnen", aldus Joost. "We hopen een goede aanvulling te worden op de Hallen met de bioscoop, de bibliotheek, de bijzondere winkels en natuurlijk de Foodhallen."

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: