Derde vestiging Anne&Max in Amsterdam

6 oktober 2015
Derde vestiging Anne&Max in Amsterdam

Het wordt een druk najaar voor Anne&Max. Naast de vestiging die geopend zal worden in Arnhem zal er ook een nieuwe vestiging komen in
Amsterdam-West, naast de Hallen. Het is de derde vestiging van het Coffee&Freshfoodcafé in Amsterdam en het zal geleid worden door de franchisenemer Joost van de Neut. De andere vestigingen zijn in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Utrecht en binnenkort Arnhem.

*Locatie*
Al enige tijd was Anne&Max op zoek naar een goede locatie in Amsterdam-West, en met de locatie naast de Hallen is die gevonden. Het concept zal zich vestigen in Kwintijn, een nieuw gebouw met woningen en winkels. Anne&Max wil naar eigen zeggen een huiskamer in de stad zijn voor haar gasten en richt zich op ontbijt, koffie, lunch, high-tea en borrel.

*Franchise*
De vestiging in Amsterdam-West zal geleid worden door de franchisenemer Joost van de Neut. "Dit is een geweldige omgeving om een huiskamer in de stad te beginnen", aldus Joost. "We hopen een goede aanvulling te worden op de Hallen met de bioscoop, de bibliotheek, de bijzondere winkels en natuurlijk de Foodhallen."

~Mirte Bouman~

Overig nieuws