Deliveroo bezorgt bij steeds meer bedrijven

24 maart 2017 | Thijs Jacobs

Deliveroo zet in op de zakelijke gast en de werklunch. Het broodtrommeltje is, als het aan de bezorgservice ligt, gauw verleden tijd. Steeds meer bedrijven sluiten zich immers aan bij de lunchservice van de bezorgdienst.

Wereldwijd eten steeds meer werknemers dankzij Deliveroo for Business gezond en afwisselend. Ook bij steeds meer Nederlandse bedrijven wordt het belang van een goed ontbijt of gevarieerde lunch gezien. Sinds september 2016 kunnen Nederlandse bedrijven gebruik maken van de service van Deliveroo. Meer dan 150 bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten. En dat aantal groeit dagelijks.

De boterham, die snel achter het bureau wordt gegeten, maakt plaats voor een evenwichtig samengestelde lunch. Met zorg en aandacht bereid. Werknemers nemen weer de tijd om echt te proeven wat er op hun bord ligt. Ook de tijd van vette snacks uit de bedrijfskantine lijkt voorbij. Steeds meer werknemers vinden een duurzame leefstijl belangrijk en weten bovendien dat gezond ook heel smakelijk kan zijn. Fitte werknemers zitten lekkerder in hun vel en zijn creatiever.

Deliveroo bezorgt desgewenst ook ’s ochtends een smakelijk ontbijt als er een vroege meeting is. Of ’s avonds een diner als er een deadline moet worden gehaald. Overwerken met een gezond gevulde maag is beter dan met een rammelende. Deliveroo zorgt voor tevreden en voldane werknemers. 

Onder andere Facebook en Airbnb doen al mee met Deliveroo for Business. Ook in andere delen van de wereld heeft de keuzevrijheid al voor een ware revolutie op de werkvloer gezorgd. In Singapore is de financiële sector goed voor zestig procent van de bestellingen bij Deliveroo. Werknemers zijn enthousiast over de afwisselende gerechten en bestellen steeds vaker ook hun ontbijt, lunch of diner.

“Maaltijden bestellen bij Deliveroo is voor onze zakelijke klanten de manier om hun werknemers te laten genieten van hun favoriete eten. Dat levert niet alleen veel meer keuzevrijheid maar ook gezonde alternatieven op,” zegt Philip Padberg, general manager van Deliveroo Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Coffeelicious gelooft niet in de anderhalvemetereconomie en sluit locatie Rotterdam

Sinds de start van de coronacrisis heeft Coffeelicious er alles aan gedaan om het hoofd boven water te houden. Met succes. Echter nemen zij nu rigoureuze maatregelen om hun business weer gezond te maken en te behouden. De eerste knoop is doorgehakt: Coffeelicious Rotterdam sluit na dit weekend de...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Koffie & thee Coronacrisis
Doppio opent op 1 juni en gaat zelfs een stapje verder

De medewerkers van de 29 vestigingen van Espressobarketen Doppio Espresso bereiden zich voor om op 1 juni de deuren weer te openen voor hun gasten. Naast de regels die voor iedere horecazaak gaan gelden, kiest de landelijke koffiefranchise voor extra maatregelen om veiligheid te bieden aan gasten en...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: