Délifrance opent drie nieuwe zaken

12 juli 2013
Délifrance opent drie nieuwe zaken

Délifrance heeft drie nieuwe restaurants geopend in Nederland. Het gaat om vestigingen in Alkmaar, Alblasserdam en Woerden. In Nederland zijn er inmiddels meer dan zestig Délifrance
restaurants en 110 corners, voornamelijk gevestigd in tankstations.

*Droom die uitkomt*
Délifrance Alkmaar beet als eerste de spits af. Gasten werden verwelkomd door eigenaar Aziz El Maraghy en zijn team. Voor deze ondernemer was het een lang gekoesterde droom die uitkwam.

*Herinrichting*
Na deze opening was het de beurt aan ondernemer Toine van der Steen. De eigenaar heeft al enige jaren een restaurant in het Makado-Center in Alblasserdam. Vanwege een herinrichting van het winkelcentrum was het voor deze Délifrance noodzakelijk om te verhuizen naar een locatie schuin tegenover de locatie waar Délifrance tot voor kort was gevestigd. Van der Steen is vooral trots op zijn nieuwe en vergrote terras dat hij voor zijn zaak heeft gekregen.

*Bekende franchisenemer*
Ondernemer Bernd Scheuer opende onlangs met zijn team een vestiging in Woerden. Scheuer is een bekende franchisenemer van de broodjesketen aangezien hij ook een vestiging heeft in Leiden.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws