De Koffiesalon opent haar deuren in World Trade Center Rotterdam

17 januari 2018 | David Bakker

World Trade Center Rotterdam verwelkomt de nieuwste vestiging van De Koffiesalon.  Eigenaar Diederik Habbema: "Na zes Amsterdamse vestigingen zijn wij trots om onze eerste Rotterdamse vestiging te openen." De Koffiesalon voorziet haar bezoekers van puur ambachtelijke koffie, uit de koker van partner Anton Willemars, eigenaar van Buscaglione Espresso. De Koffiesalon opent in de lobby van WTC Rotterdam, naast het WTC Rotterdam Business Center dat later dit jaar verhuist naar de begane grond. Het Business Center is de flexibele werkomgeving van WTC Rotterdam en biedt zowel flexplekken als business rooms. Deze community breidt zich wekelijks uit.

WTC Rotterdam is continu bezig met de doorontwikkeling van haar huidige voorzieningen in het gebouw, waarbij ontmoeten, werken en ontspannen centraal staan. "De vestiging van De Koffiesalon is onderdeel van ons masterplan om WTC Rotterdam toegankelijker te maken voor de stad, zodat heel Rotterdam dit mooie Rijksmonument kan ervaren. WTC Rotterdam groeit in haar rol als zakelijke huiskamer van Rotterdam", aldus Angélique van Hienen, Managing Director World Trade Center Rotterdam. De Koffiesalon opent dit voorjaar haar deuren. 

Over De Koffiesalon

Het doel van De Koffiesalon is om elke dag de beste koffie van Nederland te maken. Geen vreemde smaakjes, geen rare titels, geen fratsen. Elke dag duizenden koppen koffie, die allemaal uitmuntend moeten zijn. In 2015 werd de onderneming door een internationale jury gekozen als beste koffiemaker van Nederland. Een enorme prestatie met 65 barista’s. Aan de voorkant is iedere koffiesalon hetzelfde, aangepast aan het gebouw en de buurt. Aan de achterkant is het één bedrijf met één barista-opleiding met overal dezelfde procedures en producten.

Over World Trade Center Rotterdam

World Trade Center Rotterdam, gesitueerd in het bruisend stadscentrum van Rotterdam, is sinds 2015 in eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund en beschikt over een totaal vloeroppervlak van 76.000 m². Het voormalige Beursgebouw is een Rijksmonument, lid van de World Trade Centers Association en biedt huisvesting aan meer dan 250 huurders. Naast de huurmogelijkheid van state of the art kantoorruimte, staat het gebouw bekend om het hoge voorzieningenniveau: zoals een congrescenter, het WTC Rotterdam Business Center (flexibele werkomgeving), Business Services, parkeergarages, Business Club, shops, diverse horeca en een Art Gallery. Er wordt intensief samengewerkt met diverse partners op het gebied van internationaal zakendoen en binnen het internationale netwerk van World Trade Centers. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Events Achtergronden
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die...

Regelgeving KHN
KHN stuurt brandbrief naar staatssecretaris VWS over verbod rookruimten in de horeca

De uitspraak van het gerechtshof Den Haag van 13 februari jl. betekent kort gezegd dat, op basis van een WHO-verdrag, rookruimten in horeca-inrichtingen niet langer zijn toegestaan. Dat zorgt voor grote onrust bij veel horecaondernemers, want de uitspraak heeft grote impact op de gastvrijheid e...

Food Achtergronden
Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal opent in de komende weken drie nieuwe keukens, en breidt hiermee het aanbod in één klap flink uit. Vanaf dit weekend kun je als gast in de foodhal Koreaans streetfood bestellen. En in de eerste week van maart openen een Indiase keuken én een gloednieuw burge...

Interview KHN
De strijd tussen KHN en de marktleiders

In deze serie bespreekt De Restaurantkrant de hete hangijzers in de veranderlijke wereld van de horeca. In de eerste aflevering; de groeiende macht van Thuisbezorgd, IENS en Booking. De Koninklijke Horeca Nederland zet zich als brancheorganisatie in om een zo eerlijk mogelijk speelveld voor de hore...

Ontbijt Achtergronden
Croissantje onmisbaar bij Nederlands Valentijnsontbijt

De meeste Nederlanders worden op Valentijnsdag graag verrast met een klassiek croissantje, eitje en een glas sap. Dit blijkt uit een steekproef van slaapspecialist Bedden.nl onder 855 respondenten, waar werd gevraagd naar de Valentijnsgewoontes van Nederlandse koppels. Croissantje De absolute ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: