Den Bosch kleurt opnieuw roze door deze lunchroom

Auteur: Redactie
Opening 19 oktober 2023
Den Bosch kleurt opnieuw roze door deze lunchroom Coen Companjen (directeur-eigenaar) opent samen met zijn vader Eric Companjen de nieuwe Bakker Bart

Na ruim een half jaar het pand te hebben verbouwd, opende Bakker Bart op 12 oktober weer haar deuren in het centrum van Den Bosch in een nieuw roze jasje. Met een groots feest (en bijbehorende acties) heeft Bakker Bart haar opening samen met de Bosschenaren gevierd. 

Naast de smakelijke openingsacties, hebben de gasten kunnen genieten van verschillende unieke acts tijdens lunchtijd op de eerste openingsdag. Het was een dag vol Brabantse gezelligheid aan de Hinthamerstraat 18. 

Oud pand, nieuw concept 

Hinthamerstraat 18 is een historisch pand, waarbij de oudste onderdelen zelfs uit de Middeleeuwen dateren. Het pand is door Penta Capital nu in volle glorie hersteld, waarbij de voorgevel met haar gedecoreerde gietijzeren kolommen het meest opvallen. Een mooi contrast met de binnenkant, waar vernieuwing en digitalisering schitteren. Zo kun je eenvoudig bestellen via de bestelzuilen in een nieuwe, frisse omgeving. Bakker Bart behoudt een prominente plek in de binnenstad van Den Bosch, waar je voor verschillende gelegenheden terecht kan. Het is de lokale bakker, een lekkere afhaallocatie en een gezellige lunchroom met twintig zitplekken in één. 

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws