De eerste genomineerde: Broodje Flower Power

5 september 2014 |
De eerste genomineerde: Broodje Flower Power<

Het is zover. Vandaag maken we de vijf genomineerden voor de titel 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' bekend. De spanning stijgt, want we maken ieder uur
een genomineerde bekend. Hier komt nummer 1. Uiteraard in willekeurige volgorde gepresenteerd.

Roffel, roffel...We presenteren met trots de eerste genomineerde:
Broodje Flower Power
Een Italiaanse bol met Ibericoham; geserveerd met een glaasje verse gazpacho. Gemaakt door:
Loesjes Lunchroom
Eenhoornplantsoen 8
4501 CL Oostburg

Loes van Wijk: van harte gefeliciteerd met de nominatie!

Broodje Flower Power met Iberico ham geserveerd met een glaasje gazpacho

Ingrediënten:

* Italiaanse bol
Iberico bellota 24 maanden Crème gemaakt met Marokkaanse kruiden
* Granaatappel
* Gebrande cherrytomaatjes
* Tatsoi/vinaigrette/gomasio
* Atsina cress
* Eetbare bloem

Geserveerd met een verrukkelijke gazpacho

Voorbereidingen:
Italiaanse bol afbakken op 210 graden gedurende 20 minuten, Iberico ham snijden, Marokkaanse crème (bestaat uit naturel mayonaise en Marokaanse kruidenmix), granaatappel ontpitten, Tatsoi marineren en gomasio (sesam + zeezout), cherrytomaatjes branden, atsinacress en eetbare bloem pakken en de koude gazpacho bestaand uit tomaat, komkommer, paprika, knoflook, basilicum serveren.

Prijs:
9,50 EUR

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Achtergronden Fastservice
Bagels & Beans zoekt bagelbazen

Bagels & Beans houdt dinsdag 3 maart in Alphen aan den Rijn een franchise informatieavond voor aankomende 'bagelbazen'. Wie droomt van een eigen zaak komt hier alles te weten over het runnen van een Bagels & Beans. Bagels & Beans is op zoek naar bagelbazen in Amsterdam, Maastr...

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: