De Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl zijn terug

5 december 2018 | Thijs Jacobs

Thuisbezorgd.nl, de grootste online eten-bestelsite van Nederland organiseert voor de vijfde keer de prestigieuze Best Restaurant Awards. De genomineerden zijn bekend en het is tijd voor consumenten om hun favoriete restaurant te beoordelen. Met iedere review maakt de consument bovendien kans op een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van €3.650. Winnende restaurants ontvangen de prestigeuze award, merchandise en promotiemateriaal. Daarnaast ontvangt de landelijke winnaar een e-bike.

Tot en met 6 januari 2019 hebben consumenten de mogelijkheid hun favoriete restaurant te supporten en een beoordeling achter te laten die wordt meegenomen in de competitie. Reviews zijn uitermate belangrijk voor zowel restaurants als consumenten. Hoe beter de beoordelingen, hoe hoger de restaurants in de zoekresulaten van Thuisbezorgd.nl terechtkomen. Dit resulteert in een hogere kwaliteit van eten en service op het platform, wat uiteindelijk leidt tot een betere vindbaarheid van goede restaurants en meer tevreden consumenten.

“De jaarlijkse Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl is een bijzonder evenement voor zowel restaurants als onze klanten. Het afgelopen jaar werkten ongeveer 7.500 restaurants in Nederland hard en met veel toewijding aan het tevreden maken van klanten door het leveren van lekker eten en een goede bezorgservice. Via de reviews van klanten kunnen wij de beste restaurants van Nederland zichtbaar maken en belonen'', zei Joey Bloemendal, Head of Sales Nederland van Thuisbezorgd.nl.

Geselecteerd

Dit jaar zijn in Nederland 787 van de ongeveer 7.500 restaurants geselecteerd. De genomineerden zijn gekozen op basis van verschillende criteria waaronder: aantal bestellingen, de score op kwaliteit en bezorging en het aantal beoordelingen in 2018.

Er zijn drie verschillende typen awards. Als eerste is er de hoofdprijs, die gaat naar de nationale kampioen - de algehele winnaar van de Best Restaurant Awards 2018 in het land. Als tweede zijn er winnaars per stad. Tot slot hebben voedselliefhebbers in steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Almere de kans om hun favoriete restaurants te reviewen op categorieniveau zoals burger, sushi, pizza en Aziatisch. De genomineerde restaurants zijn te vinden via https://www.thuisbezorgd.nl/best-restaurants.

Zowel consumenten als restaurants kunnen mooie prijzen winnen. De grote prijs voor deelnemende consumenten is een jaar lang gratis eten bestellen ter waarde van €3.650. Daarnaast zijn er andere prijzen te winnen zoals 5 vouchers ter waarde van €250, 5 van €100, 5 van €50 en 8 van €25. De winnende restaurants ontvangen naast erkenning een prestigeuze award, merchandise en promotiemateriaal. Daarnaast ontvangt de landelijke winaar een e-bike en kunnen winnende restaurants rekenen op een toename van de omzet bij Thuisbezorgd.nl. De winnaars worden in januari 2019 bekend gemaakt.

Vorig jaar was de landelijke winnaar van de Best Restaurant Awards Amsterdams favoriete sushi restaurant Fresh2Go: “De sleutel tot ons succes is simpel: kwaliteit. Geen twijfel mogelijk. Wij bereiden onze sushi zoals men vroeger deed, met echte sushi chefs en zonder machines; mensen die met hart en ziel elk stukje sushi klaarmaken. Ook spelen onze koeriers een belangrijke rol omdat mensen hun eten snel geleverd willen hebben. Op drukke avonden hebben wij 12 koeriers die bij klanten bezorgen.’’ zegt de eigenaar Ming Kwong.

Met bijna 24 miljoen bestellingen in de eerste negen maanden van 2018 (een toename van meer dan 20% in vergelijking met 2017) weet Thuisbezorgd.nl zeker dat tienduizenden van haar klanten zullen deelnemen aan de Best Restaurant Awards 2018 competitie. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: