Café Aimée: de nieuwste hotspot van Den Haag

29 augustus 2018 | Thijs Jacobs

In het mooie pand, voorheen De Burcht, aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag is de nieuwe horecagelegenheid ‘Café Aimée’ geopend. Café Aimée combineert een Frans interieur met eigentijdse chique en botanische stijlelementen, fluwelen banken en een gouden messing bar. De eigenaren van het restaurant Marloes, Martijn en Bart hebben, na een grote metamorfose van het pand, met Café Aimée een nieuwe hotspot gecreëerd. De villa waarin Café Aimée gevestigd is bestaat uit twee verdiepingen en heeft tevens een groot, verwarmd buitenterras op het zuiden met ruim 80 zitplaatsen. Voor meer informatie: www.cafe-aimee.nl 

Beleving

De nieuwe horecagelegenheid is visueel aantrekkelijk, van de presentatie van de gerechten tot aan de toiletten. Eigenaresse Marloes: “We spelen in op beleving en willen een gastvrij gevoel geven. We hebben in het interieur gekozen voor chique elementen zoals een gouden messing bar en daar subtiele details aan toegevoegd. Café Aimée heeft een rustige, elegante uitstraling en is een goede keuze voor ieder moment van de dag; ontbijt, lunch, borrel of diner. Zo zijn we toegankelijk voor iedereen.”

What to eat

De uitgebreide menukaart van Café Aimée varieert van luxe gerechten tot streetfood en signature dishes waar men voor terug komt. Ontbijten met Acai bowls, lunchen met poké-bowls en dineren met de rogvleugelfilet of de tri trip steak to share. Alle gerechten worden bereid met eerlijke en duurzame (streek)producten.

Over Café Aimée

Café Aimée heeft een Urban-Chique uitstraling gecombineerd met botanische elementen. De internationale allure wordt gecombineerd met o.a. speciaalbier en cocktails met de borrel- en dinerkaart. Van poké-bowls tot klassieke authentieke Franse gerechten, de smaken van verschillende culturen komen hier samen. De 2e verdieping is door het open concept bij het restaurant getrokken maar is ook af te huren en biedt ruimte voor workshops, vergaderingen, feesten en partijen. Café Aimée is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur – 01:00 uur, in het weekend zelfs tot 02:00, en goed bereikbaar. In de directe nabijheid van het openbaar vervoer (Tram 3 en 12) en met parkeergelegenheid voor de deur. 

Foto Yvette Koedam

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: