Brouwerij Noordt winnaar Ketelbinkieprijs 

26 september 2018 | Thijs Jacobs

Brouwerij Noordt heeft de Ketelbinkieprijs 2017 gewonnen. Directeur Peter Rouwen ontving de Ketelbinkieprijs tijdens het Ondernemersontbijt Rotterdam op 25 september 2018 uit handen van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. De andere genomineerden waren Studio RAP en TEUbooker.

Bierbrouwerij

Brouwerij Noordt is een bierbrouwerij en taproom in een voormalige brandweerkazerne in het Oude Noorden. Met louter zelfgebrouwen biertjes als Noordtsingle 4,5%. Herrie 4,0 % en Bitter Blondt 6,0% met achter de naam soms gewoon een Rotterdamse ‘t’ en fraaie etiketten.

Studio RAP, gevestigd op het voormalige RDM-terrein op Heijplaat, pioniert met robotarchitectuur. Het is een ultieme vorm van digitalisering in de wereld van de bouw.

TEUbooker laat klanten digitaal kijken welke containers in de haven beschikbaar zijn en dat meteen afstemmen met de diverse operators. Het is online containervervoer op maat.

De geëmotioneerde winnaar Peter Rouwen: We hebben al vele internationale prijzen gewonnen, maar deze veegt ze allemaal van tafel…”

De Ketelbinkieprijs is bestemd voor een Rotterdamse ondernemer of organisatie, die zich in het afgelopen jaar op originele en/of innovatieve wijze heeft geprofileerd, waardoor het Rotterdamse karakter duidelijk op de kaart is gezet. Rotterdamse bedrijven met minder dan 50 werknemers komen in aanmerking voor de prijs. De geleverde prestatie dient een positief effect te hebben op de nationale en/of internationale uitstraling van de stad Rotterdam. De onderneming mag niet ouder zijn dan 7 jaar. De prijs werd dit jaar voor de 35e keer uitgereikt.

De laatste winnaars waren  BlueCity010, Mascolori, Groos, Schorem Haarsnijder en Barbier en NRC Café. Juryvoorzitter Bas Janssen maakte de winnaar op het Ondernemersontbijt bekend, waarna burgemeester Aboutaleb de prijs en de oorkondes heeft uitgereikt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: