Brasserie Brut presenteert ice dome

18 november 2015
Brasserie Brut presenteert ice dome

Een echte ijskoude winter maken we in Nederland niet snel mee. Brasserie Brut haalt daarom op 11 december de winter naar Den Haag met een
opmerkelijke opblaasbare iglo. Waar Brasserie Brut afgelopen zomers de succesvolle brute barbecues organiseerde, kan iedereen deze winter geheel in stijl genieten van frozen cocktails in de ice dome.

*Een week in bedrijf*
De ice dome is iedere dag geopend voor een hapje en drankje en ook privé af te huren voor bedrijfsevenementen en feesten. Wie de ice dome wil bezoeken moet er op tijd bij zijn, de ice dome staat er namelijk maar een ruime week.

*Frozen cocktails*
Op 11 december wordt de ice dome opgeblazen en voorzien van een echte ijsbar. Iedere avond, met uitzondering van besloten partijen, serveert Brasserie Brut heerlijke frozen cocktails. In de weekenden worden er Frozen Movie Nights georganiseerd met feel-good films en winterklassiekers die goed aansluiten bij de sfeer van de ice dome. “We willen dat iedereen echt de magische kerstsfeer beleeft en hoe kan dat nu beter dan met familie en vrienden een kerstfilm kijken in de ice dome”, aldus Boudewijn Martens. Zondag 20 december is de laatste kans om de dome te bezoeken.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws