BRAM´S opent vestiging tussen aardappelvelden

15 juni 2017 | Thijs Jacobs

Afgelopen maandag openden de deuren van een nieuwe vestiging van BRAM’S op het terrein van Novifarm in Numansdorp. Deze unieke locatie is gerealiseerd vanuit een  initiatief van de beste agrarische ondernemer van 2017: Novifarm. Midden tussen de aardappelakkers ziet BRAM’S deze unieke locatie als bekroning op een zeer prettige samenwerking met hun vaste aardappelboer.

De aardappels komen rechtstreeks uit de grond van de Hoeksche Waard en worden direct verwerkt tot handgesneden verse frites, een extreem korte keten zonder tussenkomst van andere partijen. Kortom: een lokaal product waar de Hoeksche Waard trots op kan zijn!

Tot rust komen

Bram Ladage vertelt enthousiast: “Bewoners van Numansdorp hebben met BRAM’S een mooie plek om even tot rust te  komen. Daarbij kan het voorbijrazende verkeer van de A29 hier gemakkelijk aanschuiven om even te ontsnappen uit de drukte. Genieten van heerlijke vers gebakken patat, dat is waar wij voor staan!”

Over BRAM’S

BRAM’S is onderdeel van de bekende patatketen Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Voor het onderdeel BRAM’S heeft Bram Ladage speciale zeecontainers laten ombouwen tot unieke verkoop units, die a la minute op locatie kunnen staan. Hierdoor is BRAM’S lekker flexibel en kunnen de buurten letterlijk worden opgezocht.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Opening Koffie & thee Utrecht
Opent 30ml Coffee Roasters straks vierde vestiging in Utrecht?

Vrijdag 22 februari om 14:00 uur start een crowdfunding-actie, waarmee 30ml haar 4e vestiging in Utrecht wil openen. Het is de bedoeling dat de specialty coffee bar medio april haar deuren opent aan de Nachtegaalstraat 61. Al langere tijd loopt barista Michel Tijdgat rond met het idee om een eige...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Achtergronden Culinair
IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

De Nederlandse reserveringswebsite IENS gaat verder onder de internationale merknaam TheFork. Ongeveer de helft van de restaurants verdwijnt daarmee van de website, maar met het oog op de internationale bekendheid van TheFork hoeft dat geen probleem te zijn. IENS was immers een (te) lokaal product. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: