Bijstaan

26 november 2013 |
Bijstaan<

Zoals u als lezer van Lunchroom bent gewend, geven we ook dit jaar de special De CuliTip uit. Met de vijfde uitgave van deze special passeren we een kleine mijlpaal. We horen uit
de branche dat de bewaarspecial graag wordt ontvangen en wordt ingezet in de keuken, dus wie zouden wij zijn om daarin dan niet blijvend te voorzien?

Voor deze editie hebben we wederom de mooiste recepten van het afgelopen jaar bijeengebracht. Van soepen tot salades, van de bestsellers van lunchroomhouders tot de winnaars van de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013; Aniëlka Menner en Noor Verschuren.

Ook krijgt u enkele interessante artikelen voorgeschoteld. Eén over de actuele eet- en lunchtrends, en in een ander artikel zoekt de redactie uit wat op ondernemersvlak de ontwikkelingen zijn van de lunchroombranche. Immers, met alleen handige recepten en mooie gerechten op de kaart komt u er niet. Ondernemerschap is belangrijk voor de lunchroomhouder, dus ook daarin staan we u bij. Volgend jaar – en dat is pas een mijlpaal – doen we dat alweer 15 jaar.

Laat u dus inspireren door alle recepten én de artikelen. Ik wens u namens de redactie veel leesplezier, culinaire inspiratie en goede zaken!

Foto's~ "~Frank Lindner":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: