Bijstaan

26 november 2013 |
Bijstaan<

Zoals u als lezer van Lunchroom bent gewend, geven we ook dit jaar de special De CuliTip uit. Met de vijfde uitgave van deze special passeren we een kleine mijlpaal. We horen uit
de branche dat de bewaarspecial graag wordt ontvangen en wordt ingezet in de keuken, dus wie zouden wij zijn om daarin dan niet blijvend te voorzien?

Voor deze editie hebben we wederom de mooiste recepten van het afgelopen jaar bijeengebracht. Van soepen tot salades, van de bestsellers van lunchroomhouders tot de winnaars van de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013; Aniëlka Menner en Noor Verschuren.

Ook krijgt u enkele interessante artikelen voorgeschoteld. Eén over de actuele eet- en lunchtrends, en in een ander artikel zoekt de redactie uit wat op ondernemersvlak de ontwikkelingen zijn van de lunchroombranche. Immers, met alleen handige recepten en mooie gerechten op de kaart komt u er niet. Ondernemerschap is belangrijk voor de lunchroomhouder, dus ook daarin staan we u bij. Volgend jaar – en dat is pas een mijlpaal – doen we dat alweer 15 jaar.

Laat u dus inspireren door alle recepten én de artikelen. Ik wens u namens de redactie veel leesplezier, culinaire inspiratie en goede zaken!

Foto's~ "~Frank Lindner":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: