Beste restaurant Managers McDonald's

25 mei 2015 |
Beste restaurant Managers McDonald's<

Marjolein Vlietstra, Restaurant Manager van McDonald’s Meerkerk, en Boi Duindam, Restaurant Manager van McDonald’s Hoorn, hebben deze week
de Ray Kroc Award 2015 in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst van Europese McDonald’s Restaurant Managers in Praag. De Ray Kroc Award, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant, is de jaarlijkse onderscheiding voor McDonald’s beste Restaurant Managers en een erkenning voor hun uitstekende prestaties en resultaten.

Op de foto: Marjolein Vlietstra

Beloning
Marjolein Vlietstra en Boi Duindam zijn samen door de directie van McDonald’s Nederland verkozen tot beste Restaurant Managers van McDonald’s in Nederland. Beide Restaurant Managers zijn beloond voor hun gedrevenheid, goede prestaties en managementkwaliteiten. Tijdens de verkiezing zijn alle Nederlandse Restaurant Managers van McDonald’s beoordeeld op o.a. managementvaardigheden, verkoopcijfers en het operationeel functioneren van het restaurant.

Teamprestatie
Marjolein Vlietstra, inmiddels 24 jaar werkzaam bij McDonald’s en sinds 2009 als Restaurant Manager, vertelt: “Het winnen van de Ray Kroc Award zie ik als een kroon op mijn carrière, maar uiteindelijk blijft werken bij McDonald’s een teamprestatie. Je doet het niet alleen. Samen met mijn team streef ik naar het hoogst haalbare voor onze gasten”. Boi Duindam, sinds 2004 werkzaam bij McDonald’s en sinds 2012 als Restaurant Manager, vult aan: “Voor mij is het winnen van deze award echt een erkenning en waardering van mijn inzet. Het vieren van succes motiveert enorm om weer nieuwe doelstellingen te behalen”.

Met de Ray Kroc Award erkent en beloont McDonald’s de uitstekende prestaties en resultaten van haar beste Restaurant Managers, die een spilfunctie in de organisatie vervullen met veel verantwoordelijkheid. Restaurant Managers geven leiding aan 80 tot 100 medewerkers. Om Restaurant Manager te worden biedt McDonald’s een speciaal Management Curriculum, dat gemiddeld 4,5 jaar duurt, waarin medewerkers leren een team zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: