Beste restaurant Managers McDonald's

25 mei 2015 |
Beste restaurant Managers McDonald's<

Marjolein Vlietstra, Restaurant Manager van McDonald’s Meerkerk, en Boi Duindam, Restaurant Manager van McDonald’s Hoorn, hebben deze week
de Ray Kroc Award 2015 in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst van Europese McDonald’s Restaurant Managers in Praag. De Ray Kroc Award, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant, is de jaarlijkse onderscheiding voor McDonald’s beste Restaurant Managers en een erkenning voor hun uitstekende prestaties en resultaten.

Op de foto: Marjolein Vlietstra

Beloning
Marjolein Vlietstra en Boi Duindam zijn samen door de directie van McDonald’s Nederland verkozen tot beste Restaurant Managers van McDonald’s in Nederland. Beide Restaurant Managers zijn beloond voor hun gedrevenheid, goede prestaties en managementkwaliteiten. Tijdens de verkiezing zijn alle Nederlandse Restaurant Managers van McDonald’s beoordeeld op o.a. managementvaardigheden, verkoopcijfers en het operationeel functioneren van het restaurant.

Teamprestatie
Marjolein Vlietstra, inmiddels 24 jaar werkzaam bij McDonald’s en sinds 2009 als Restaurant Manager, vertelt: “Het winnen van de Ray Kroc Award zie ik als een kroon op mijn carrière, maar uiteindelijk blijft werken bij McDonald’s een teamprestatie. Je doet het niet alleen. Samen met mijn team streef ik naar het hoogst haalbare voor onze gasten”. Boi Duindam, sinds 2004 werkzaam bij McDonald’s en sinds 2012 als Restaurant Manager, vult aan: “Voor mij is het winnen van deze award echt een erkenning en waardering van mijn inzet. Het vieren van succes motiveert enorm om weer nieuwe doelstellingen te behalen”.

Met de Ray Kroc Award erkent en beloont McDonald’s de uitstekende prestaties en resultaten van haar beste Restaurant Managers, die een spilfunctie in de organisatie vervullen met veel verantwoordelijkheid. Restaurant Managers geven leiding aan 80 tot 100 medewerkers. Om Restaurant Manager te worden biedt McDonald’s een speciaal Management Curriculum, dat gemiddeld 4,5 jaar duurt, waarin medewerkers leren een team zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: