Baker’s Dough trekt het land in

18 januari 2018 | Thijs Jacobs

Vorige jaar veroverde Nederland’s eerste cookie dough bar Baker’s Dough al voor de opening de hongerige harten van iedere ‘foodie’  in het land. Maandenlang kwam er geen einde aan de rijen voor de shop en reisde men stad en land af om het safe-to-eat rauwe koekjesdeeg te proeven. Onlangs benoemden diverse horecavakbladen daarnaast het concept van Baker’s Dough als een van de beste trendconcepten van 2017, maar Baker’s Dough is meer van plan. ‘Dough Big or Dough Home’ is de gedachte van de ondernemers en dat willen ze waarmaken ook!

Bezorgmarkt

Zo lanceerde lanceerde Baker’s Dough eind vorig jaar vanuit de winkel de Doughlicious-patisserielijn, met cookie dough taarten en cookie doughbons speciaal voor horecagelegenheden, betraden ze de bezorg- en bestelmarkt met heerlijke cadoughbox pakketten en kwam er zelfs een specifiek ‘Yes I dough’ – assortiment bij voor bruiloften.

Bakfiets

Nu is hét moment aangebroken dat Baker’s Dough heel Nederland gaat bereiken: met een splinternieuwe unieke bakfiets om op kleine evenementen te staan en op termijn ook een truck die het land door kan rijden! Alleen al bij de aankondiging hapte Nederland (en omstreken!) gulzig toe… De aanhoudende, brandende vraag naar het cookie dough blijft zowel online als offline dan ook maar stijgen.  Ondernemer Paul Bakker ziet 2018 dan ook als hét jaar om het product bekend en bereikbaar te maken bij de grotere retailers en horeca-leveranciers. “Iedereen in Nederland moet immers kunnen genieten van deze goddelijke traktatie”, aldus Mr. Baker zelf.

De slogan van het bedrijf kunnen wij inmiddels niet meer dan beamen: Baker’s Dough, just keep on doughing it!

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verkiezingen Vegetarisch Veganistisch
Vegetarische Slager wint New Food Challenge van RVO

De Vegetarische Slager is een van de winnaars in de New Food Challenge die is uitgeschreven door de Nederlandse overheid om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader van het behalen van klimaatdoelen en het vormgeven van een duurzaam voedselbel...

Regelgeving Tech
Bas van Kooten: "“We kunnen niet meer leven in een wereld zonder digitalisering”

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goede inzicht van zaken, mits goed ingericht. “Vaak hebben horecaondernemers echter geen t...

Achtergronden Lunchroom
Tilburgse lunchroom ter overname aangeboden

In de Tilburgse AaBe Fabriek staat lunchroom Het Smulhuys ter overname aangeboden. In 2016 werd het toenmalige 'Koffie & ROOM' omgebouwd tot een nieuwe dagzaak. Het resultaat mag er zijn. De huidige eigenaar heeft de zaak slechts twee jaar gedraaid. Op Facebook vermeldt Hormax Hore...

Opening Utrecht
Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts ...

Horeca Achtergronden
Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste

Vakantiegangers vinden de horecavoorzieningen in de provincie Gelderland het beste. Dit blijkt uit ‘Het Gastvrijheidsonderzoek’ dat vakantieparkenwebsite Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. Horecavoorzieningen Gelderland als best...

Achtergronden Culinair
Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid. Niet verrassend dat de cateringbranche verantwoordelijk is voor meer dan een kwart van de 51.000 ton aan weggegooid voedsel in de Nederlandse horeca...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: