Baker’s Dough trekt het land in

18 januari 2018 | Thijs Jacobs

Vorige jaar veroverde Nederland’s eerste cookie dough bar Baker’s Dough al voor de opening de hongerige harten van iedere ‘foodie’  in het land. Maandenlang kwam er geen einde aan de rijen voor de shop en reisde men stad en land af om het safe-to-eat rauwe koekjesdeeg te proeven. Onlangs benoemden diverse horecavakbladen daarnaast het concept van Baker’s Dough als een van de beste trendconcepten van 2017, maar Baker’s Dough is meer van plan. ‘Dough Big or Dough Home’ is de gedachte van de ondernemers en dat willen ze waarmaken ook!

Bezorgmarkt

Zo lanceerde lanceerde Baker’s Dough eind vorig jaar vanuit de winkel de Doughlicious-patisserielijn, met cookie dough taarten en cookie doughbons speciaal voor horecagelegenheden, betraden ze de bezorg- en bestelmarkt met heerlijke cadoughbox pakketten en kwam er zelfs een specifiek ‘Yes I dough’ – assortiment bij voor bruiloften.

Bakfiets

Nu is hét moment aangebroken dat Baker’s Dough heel Nederland gaat bereiken: met een splinternieuwe unieke bakfiets om op kleine evenementen te staan en op termijn ook een truck die het land door kan rijden! Alleen al bij de aankondiging hapte Nederland (en omstreken!) gulzig toe… De aanhoudende, brandende vraag naar het cookie dough blijft zowel online als offline dan ook maar stijgen.  Ondernemer Paul Bakker ziet 2018 dan ook als hét jaar om het product bekend en bereikbaar te maken bij de grotere retailers en horeca-leveranciers. “Iedereen in Nederland moet immers kunnen genieten van deze goddelijke traktatie”, aldus Mr. Baker zelf.

De slogan van het bedrijf kunnen wij inmiddels niet meer dan beamen: Baker’s Dough, just keep on doughing it!

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Lunchroom
Hudson Bar & Kitchen lanceert lunch & bakery concept in Leiden

De Amerikaanse restaurantketen Hudson Bar & Kitchen, lanceert het lunch & bakery concept Hudson Coffee. De eerste vestiging van Hudson Coffee is geopend aan de nieuwe Beestenmarkt 23 in Leiden, tegenover de Lammermarktgarage en direct naast het 1,5 jaar geleden geopende Hudson restaurant. De...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Geslaagde e-mailmarketingcampagnes vragen om kennis over het samenstellen van goed verzorgde e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden. Hoe je als horecaprofessional hierin succesrijk kunt zijn, leer je in de training die HM Academy aanbiedt op 11 maart aanstaande (in Bunnik, centraal gelegen...

Economie Duurzaamheid Ondernemen
Overheid biedt circulaire ondernemers hulp

Ondernemers die werk maken van een economie zonder afval en vol goede ideeën zitten, krijgen extra hulp bij de uitvoering van hun plannen. Deze hulp moet ervoor zorgen dat circulaire ondernemers sneller doorbreken. Hiervoor slaan de ov...

Economie Fastservice
Domino’s ziet groei van 300 procent in lunch bestellingen

Gedreven door een enorme groei in het aantal winkels, het aandeel winkels dat met lunch is geopend en de toenemende vraag naar gemak, ziet Domino’s het percentage lunch ten opzichte van het totaal aantal bestellingen explosief stijgen. In de gelopen vijf jaar realiseert de keten - met inmiddel...

Opening
Horecafamilie opent derde restaurant in drie jaar tijd

Almere krijgt er vanaf eind maart een nieuwe ‘Fresh Food’ formule bij. In hartje centrum, aan de Grote Markt, wordt momenteel druk verbouwd om aan Taco Y Mas gestalte te geven. Het is het derde restaurant in drie jaar van de horecafamilie Van Eijsden. Na Finn en Rosita’s, gaat Taco...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: