Bagels & Beans laat gasten zelf hun bagel beleggen

31 mei 2019 | Thijs Jacobs

Als je de zomer door een bagel bekijkt, zie je bijZONdere dingen. Bijvoorbeeld het nieuwe eigenzinnige zomermenu van Bagels & Beans. Daarop staan drie verkwikkende zomergerechten en vier verrassend verkoelende dranken. En het mooiste is, bij Bagels & Beans begint de zomer een maandje eerder. Namelijk al op donderdag 23 mei.

"Waarom wachten tot 21 juni met het vieren van de zomer", vindt Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans. "Wat ons betreft kan de zomer niet lang genoeg duren, dus we pakken er een maandje bij. Dan kunnen onze gasten ook langer genieten van ons speciale zomermenu."

Gele Peter lest de dorst

Helemaal in de stijl van Bagels & Beans staan er behoorlijk eigenwijze lekkernijen op de zomerkaart. Neem bijvoorbeeld Gele Peter: een bijzondere combinatie van verse jus en Bitter Lemon. Vreemd? Misschien. Maar heerlijk verkoelend op een warme dag. Ook heel zomers is de Chaider. Dat is Chai met appelsap, steranijs en citroen geserveerd met ijs. ‘In Chai zit onder meer zoete kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper’, weet Ronald. ‘In de Ayurvedische leer, dat is een zusje van de yoga, is Chai befaamd om zijn heilzame werking. De Chaider is echt een verkwikkend drankje terwijl je de zomer viert op ons terras.’

Doe het lekker zelf

Met de Bagel zalm DIY haakt Bagels & Beans in op de deconstructed-trend: gasten krijgen een bord vol ingrediënten om zelf een zalmsalade te maken. Met de duurzaam gevangen zalm uit blik van Fish Tales, kappertjes, uitjes, vegan-mayonaise en bieslook ontstaat een op maat gemaakt beleg voor op de bagel. Om het helemaal af te maken krijg je er knisperverse sla, tomaat en citroen bij. Volgens Ronald zijn er ook zomerse gerechten waarvoor je niet zelf aan de bak hoeft: "De bagel met creamcheese en aardbeien schuif je zo naar binnen. Net als de Rockslide Brownie. Een sticky brownie met karamel en pecannoten, met daarnaast verse zomerkoninkjes en slagroom. Niet te versmaden als toetje. Of gewoon zomaar natuurlijk."

Gasten van Bagels & Beans kunnen de hele zomer plus een maand genieten van het zomermenu.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: