Bagels & Beans laat gasten zelf hun bagel beleggen

31 mei 2019 | Thijs Jacobs

Als je de zomer door een bagel bekijkt, zie je bijZONdere dingen. Bijvoorbeeld het nieuwe eigenzinnige zomermenu van Bagels & Beans. Daarop staan drie verkwikkende zomergerechten en vier verrassend verkoelende dranken. En het mooiste is, bij Bagels & Beans begint de zomer een maandje eerder. Namelijk al op donderdag 23 mei.

"Waarom wachten tot 21 juni met het vieren van de zomer", vindt Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans. "Wat ons betreft kan de zomer niet lang genoeg duren, dus we pakken er een maandje bij. Dan kunnen onze gasten ook langer genieten van ons speciale zomermenu."

Gele Peter lest de dorst

Helemaal in de stijl van Bagels & Beans staan er behoorlijk eigenwijze lekkernijen op de zomerkaart. Neem bijvoorbeeld Gele Peter: een bijzondere combinatie van verse jus en Bitter Lemon. Vreemd? Misschien. Maar heerlijk verkoelend op een warme dag. Ook heel zomers is de Chaider. Dat is Chai met appelsap, steranijs en citroen geserveerd met ijs. ‘In Chai zit onder meer zoete kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper’, weet Ronald. ‘In de Ayurvedische leer, dat is een zusje van de yoga, is Chai befaamd om zijn heilzame werking. De Chaider is echt een verkwikkend drankje terwijl je de zomer viert op ons terras.’

Doe het lekker zelf

Met de Bagel zalm DIY haakt Bagels & Beans in op de deconstructed-trend: gasten krijgen een bord vol ingrediënten om zelf een zalmsalade te maken. Met de duurzaam gevangen zalm uit blik van Fish Tales, kappertjes, uitjes, vegan-mayonaise en bieslook ontstaat een op maat gemaakt beleg voor op de bagel. Om het helemaal af te maken krijg je er knisperverse sla, tomaat en citroen bij. Volgens Ronald zijn er ook zomerse gerechten waarvoor je niet zelf aan de bak hoeft: "De bagel met creamcheese en aardbeien schuif je zo naar binnen. Net als de Rockslide Brownie. Een sticky brownie met karamel en pecannoten, met daarnaast verse zomerkoninkjes en slagroom. Niet te versmaden als toetje. Of gewoon zomaar natuurlijk."

Gasten van Bagels & Beans kunnen de hele zomer plus een maand genieten van het zomermenu.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: