Bagels & Beans laat gasten zelf hun bagel beleggen

31 mei 2019 | Thijs Jacobs

Als je de zomer door een bagel bekijkt, zie je bijZONdere dingen. Bijvoorbeeld het nieuwe eigenzinnige zomermenu van Bagels & Beans. Daarop staan drie verkwikkende zomergerechten en vier verrassend verkoelende dranken. En het mooiste is, bij Bagels & Beans begint de zomer een maandje eerder. Namelijk al op donderdag 23 mei.

"Waarom wachten tot 21 juni met het vieren van de zomer", vindt Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans. "Wat ons betreft kan de zomer niet lang genoeg duren, dus we pakken er een maandje bij. Dan kunnen onze gasten ook langer genieten van ons speciale zomermenu."

Gele Peter lest de dorst

Helemaal in de stijl van Bagels & Beans staan er behoorlijk eigenwijze lekkernijen op de zomerkaart. Neem bijvoorbeeld Gele Peter: een bijzondere combinatie van verse jus en Bitter Lemon. Vreemd? Misschien. Maar heerlijk verkoelend op een warme dag. Ook heel zomers is de Chaider. Dat is Chai met appelsap, steranijs en citroen geserveerd met ijs. ‘In Chai zit onder meer zoete kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper’, weet Ronald. ‘In de Ayurvedische leer, dat is een zusje van de yoga, is Chai befaamd om zijn heilzame werking. De Chaider is echt een verkwikkend drankje terwijl je de zomer viert op ons terras.’

Doe het lekker zelf

Met de Bagel zalm DIY haakt Bagels & Beans in op de deconstructed-trend: gasten krijgen een bord vol ingrediënten om zelf een zalmsalade te maken. Met de duurzaam gevangen zalm uit blik van Fish Tales, kappertjes, uitjes, vegan-mayonaise en bieslook ontstaat een op maat gemaakt beleg voor op de bagel. Om het helemaal af te maken krijg je er knisperverse sla, tomaat en citroen bij. Volgens Ronald zijn er ook zomerse gerechten waarvoor je niet zelf aan de bak hoeft: "De bagel met creamcheese en aardbeien schuif je zo naar binnen. Net als de Rockslide Brownie. Een sticky brownie met karamel en pecannoten, met daarnaast verse zomerkoninkjes en slagroom. Niet te versmaden als toetje. Of gewoon zomaar natuurlijk."

Gasten van Bagels & Beans kunnen de hele zomer plus een maand genieten van het zomermenu.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: