Bagels & Beans geeft licht

23 oktober 2012
Bagels & Beans geeft licht

Bagels & beans start dit weekend weer met de service lichttherapie. Bezoekers krijgen tijdens het drinken van koffie of een bagel een gratis kwartiertje therapie. Zo komen ze de winterdip door.

*Goed humeur*
Vanaf 28 oktober, met het ingaan van de wintertijd, gaat de actie in. Het licht is afkomstig van de Luminette, een speciale lichttherapiebril die recent in Nederland is geïntroduceerd. Het licht dat via een speciaal holografisch vizier aan de ogen wordt afgegeven, zorgt ervoor dat je met een goed humeur en vol nieuwe energie je (werk)dag kan vervolgen. Bagels&Beans is met 51 vestigingen de eerste koffieketen, naar eigen zeggen, wereldwijd die deze service in de donkere wintermaanden aanbiedt, in samenwerking met lichttherapiespecialist Goodlite, de Nederlandse distributeur van de Luminette lichttherapiebril.

*Blije en energieke mensen*
"In landen als Noorwegen en Zweden is het normaal dat lichttherapie wordt aangeboden in openbare gelegenheden om een tekort aan daglicht in de donkere wintermaanden aan te vullen", licht Ronald Bakker founder van Bagels&Beans, toe. "Afgelopen januari en februari hebben we in een pilotproject geconstateerd dat lichttherapie door onze klanten zeer wordt gewaardeerd. We zijn verheugd dat we in al onze vestigingen deze persoonlijke service opnieuw kunnen bieden. Blije, opgewekte en energieke mensen, dat is ons doel!"

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws