Anne&Max binnenkort in Leiden

17 december 2012
Anne&Max binnenkort in Leiden

Anne&Max opent in januari haar vierde vestiging. Op een monumentale plek in de binnenstad van Leiden zal het 'coffee&sandwichcafé' haar gasten verwelkomen voor ontbijt, koffie, lunch en High tea.

*Geschiedenis krijgt plek*
Anne&Max is verheugd zich te kunnen vestigen in een stad met historie. De nieuwe vestiging aan het Gangetje bevindt zich in een hoekpand met grote ramen en is gelegen aan een van de drukste wandel- en fietsroutes van Leiden; een ideaal afspreekpunt. De horecazaak heeft een zorgvuldige afweging gemaakt voor de inrichting van de locatie waarin ook de geschiedenis een plaats krijgt. Naast grote stoelen voor de ramen om te kunnen genieten van het uitzicht en werkplekken voor ‘thuiswerkers’ en ZZP-ers, is er in samenwerking met het Regionaal Archief Leiden een muur ingericht om de historie van de locatie en de stad te belichten.

*Huiskamer voor bewoners*
"Het is voor Anne&Max van groot belang om betrokken te raken bij de Leidse gemeenschap en we hopen met deze vestiging een goede bijdrage te kunnen leveren aan de buurt en een echte huiskamer te worden voor haar bewoners", aldus de horecazaak. De vestiging in Leiden zal geleid worden door de franchisenemer Sander van Bentem. Anne&Max is een coffee&sandwichcafé met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Haarlem.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws