Angelique Schmeinck maakt lunchsapjes

20 februari 2013
Angelique Schmeinck maakt lunchsapjes

Nederland telt twee vrouwelijke SVH Meesterkoks en één daarvan is Angélique Schmeinck. Samen met Hero zet zij op 18 maart, tijdens de Nationale Lunchroomdag, lekkere sapjes op de kaart.

*Meer rendement met sappen*
Ontdek de kracht van fruit, echt fruit. Hero laat u op de Nationale Lunchroomdag zien hoe zij aandacht besteden aan het gehele productieproces, innovatieve oplossingen en de lekkerste producten. Spar met de medewerkers van Hero over welke sapjes u op de kaart wilt zetten en zij kunnen u adviseren over producten, rendement en POS-materiaal om de gast te verleiden.

*Angélique Schmeinck*
Het werkdomein van Schmeinck beperkt zich niet meer tot de keuken: ze schrijft, presenteert, entertaint, onderzoekt, inspireert, adviseert... alles met en over smaak. En nu geeft ze gratis advies en maakt ze de meest bijzondere sappen met de lunchroomondernemer tijdens de Nationale Lunchroomdag.

*Inspiratie*
Ontdek met Angélique wat de smaakvrienden van fruit zijn en welke ingrediënten en technieken u kunt gebruiken om snel een lekker sapje te maken.

*Mindmaps*
Angélique leert u de techniek van mindmaps, zodat u bij het bedenken van een gerecht alle mogelijkheden overziet. Wat zou u bijvoorbeeld met kokoswater kunnen doen?

*Innovatie*
Na de theorie is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Maak de lekkerste sapjes op basis van de mindmaps die u heeft gemaakt. Experimenteer met fruit, noten, cressen, kruiden, groenten, zuivel en de innovatieve recepturen van Hero.

*Gratis inschrijven en kom!*
Nieuwsgierig naar de vakkundige bijdrage van Angélique Schmeinck? Schrijf u dan NU in voor de Nationale Lunchroomdag op 18 maart. Het bezoek is gratis en u bent welkom met heel uw personeel. "Inschrijven":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ is een fluitje van een cent!

~Myrtille Vromans~


Overig nieuws