6 jaar geleden in Lunchroom: Martins Brasserie, Apeldoorn

Auteur: Redactie
19 maart 2021
6 jaar geleden in Lunchroom: Martins Brasserie, Apeldoorn

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.

Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een interview dat we plaatsten in 2015. In Apeldoorn bezochten we de zaak van Henk Vosselman, die al sinds 1997 eigenaar is van de zaak, samen met zijn familie. Familie is immers de rode draad in deze brasserie.

“Familie is de kern van onze brasserie: mijn vrouw houdt de trends in de gaten en zorgt dat onze zaak altijd up-to-date is. Zowel qua interieur als in het gebruik van social media en de actualiteit van de menukaart. Mijn dochter is bedrijfsleidster en mijn schoonzoon is chef-kok. Er is altijd wel iemand van de familie in de zaak wanneer we open zijn; dat is niet alleen om de boel in de gaten te houden hoor. Gasten vinden het gewoon fijn als er een van ons op de vloer aanwezig is; dat geeft een vertrouwd gevoel”, vertelt Henk.

Het interview lees je via deze link.

Dossier

Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

LU21Jaar

Overig nieuws