50e Starbucks opent op Zwolle CS

25 september 2014
50e Starbucks opent op Zwolle CS

De 50e Starbucks opent morgen op het centraal station van Zwolle. Het centraal station van Utrecht was in 2009 de locatie van
de eerste 'stations-Starbucks'. Inmiddels kunnen de ruim 1,2 miljoen reizigers die dagelijks met de trein reizen bij 26 NS Stations in heel Nederland genieten van hun favoriete Starbucks drankje.

*Koffie to-go*
Starbucks en NS zijn vijf jaar geleden een samenwerking aangegaan om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een breder aanbod van koffie onderweg. Deze samenwerking heeft Starbucks bovendien een platform gegeven om het merk verder te laten groeien in Nederland.

*Nederlandse koffiecultuur*
Arjan Oudejans, Starbucks director licensed stores EMEA, zegt: "We zijn verheugd om vandaag ons vijfjarig jubileum met NS te vieren en hopen op nog vele succesvolle jaren samen. Als we terugkijken, zien we dat deze samenwerking invloed heeft gehad op de Nederlandse koffiecultuur; het heeft ervoor gezorgd dat consumenten die met de trein reizen op dit gebied een nieuwe gewoonte hebben ontwikkeld. Vandaag de dag zien we dat reizigers onderweg genieten van hun favoriete Starbucks drankje."

"*Meer lezen over Starbucks? Klik hier!*":http://www.lunchroom.nl/?q=starbucks&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws