30ml Coffee Roasters wordt lid van Amsterdam Roasters

20 september 2019 | Thijs Jacobs

30ml Coffee Roasters zal zich gaan vestigen bij Amsterdam Roasters in Amsterdam Noord en zal de faciliteiten en koffiebranders gebruiken om de koffie te branden voor hun franchise bedrijven. Frans Kooijman, CEO: "De reden voor 30ml om lid te worden van Amsterdam Roasters is vanwege de samenwerkingsmogelijkheden, het delen van kennis met de andere leden en het gebruik van de professionele (koffiebranderij) faciliteiten."

30ML COFFEE ROASTERS

30ml Coffee Roasters is een specialty koffie & food franchise concept met 9 succesvolle franchise locaties in Utrecht (4 locaties), Rotterdam (2 locaties), Amersfoort, Leiden en Hoorn. De komende jaren zal 30ml op zoek gaan naar nieuwe locaties en franchisenemers volgens het “witte vlekkenplan”

Voor 2020 is 30ml Coffee Roasters op zoek naar masterfranchisemogelijkheden in België en Duitsland. Een masterfranchise is een franchisecontract waarbij de master franchisegever  controle over de franchiseactiviteiten op een bepaald grondgebied overhandigt aan een persoon of entiteit, de 'masterfranchisenemer' genoemd.

AMSTERDAM ROASTERS

Amsterdam Roasters is in 2017 opgericht door Corine Schmal & Arnoud Aalbersberg. Gelegen in Amsterdam-Noord op eens prachtige industriële locatie aan de waterkant van IJ, een combinatie van co-roaster ruimte, co-working space, multi-roaster cafe, state of the art cupping lab & brew room, opslagfaciliteiten voor groene / geroosterde bonen & SCA trainingsfaciliteiten. 

Tot nu toe zijn de volgende bedrijven tot ons collectief toegetreden: subscription koffie bedrijf Wakuli, specialty (groene) koffie bedrijf The Coffee Quest en Amsterdam Coffee Lab, een SCA-gecertificeerd trainingscentrum en verschillende co-roastingbedrijven. Arnoud Aalbersberg, mede-oprichter: "We verwelkomen 30ml Coffee Roasters in ons collectief, aangezien dit unieke franchiseconcept ons in-house specialty koffie collectief completeert."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: