Zuid-Afrikaanse keten opent eerste vestiging in Utrecht

6 augustus 2019 | David Bakker

In de stationshal – binnen de poortjes – opent KAUAI vandaag haar eerste Europese vestiging. Je kunt er terecht voor vers gemaakte wraps, salades, raw juices, smoothies & bowls. Klaargemaakt waar je bij staat, om vervolgens te worden meegenomen of ter plekke te worden genuttigd.

Het voor Nederland nieuwe versconcept KAUAI is vanaf vandaag geopend en wil een alternatief zijn ten opzichte van alle andere horecaformules op Utrecht Centraal Station.
KAUAI is een concept uit Zuid-Afrika waar de keten meer dan 150 locaties en 26 jaar ervaring heeft. De naam is afkomstig van een Hawaïaans eiland, dat met zijn overvloed aan verse producten als inspiratie diende voor het versconcept. De locatie in Utrecht wordt de eerste in Nederland, maar de ambities reiken verder. Er ligt vanuit de huidige masterfranchiseovereenkomst een groeiscenario voor Nederland.

Vers & gezond

Alles wordt ter plekke klaargemaakt en is vrij van onnodige toevoegingen. Volgens Jurgen van Wijngaarden, verantwoordelijk voor KAUAI Nederland, onderscheidt KAUAI zich van andere ‘gezonde concepten’ vooral door het brede assortiment en kwaliteit. “Alles is vers en gezond, smaakt goed en Nederlandse vestitingeeft energie.” Qua aanbod richt KAUAI zich op alle eetmomenten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds
laat.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: