Zuid-Afrikaanse keten opent eerste vestiging in Utrecht

6 augustus 2019 | David Bakker

In de stationshal – binnen de poortjes – opent KAUAI vandaag haar eerste Europese vestiging. Je kunt er terecht voor vers gemaakte wraps, salades, raw juices, smoothies & bowls. Klaargemaakt waar je bij staat, om vervolgens te worden meegenomen of ter plekke te worden genuttigd.

Het voor Nederland nieuwe versconcept KAUAI is vanaf vandaag geopend en wil een alternatief zijn ten opzichte van alle andere horecaformules op Utrecht Centraal Station.
KAUAI is een concept uit Zuid-Afrika waar de keten meer dan 150 locaties en 26 jaar ervaring heeft. De naam is afkomstig van een Hawaïaans eiland, dat met zijn overvloed aan verse producten als inspiratie diende voor het versconcept. De locatie in Utrecht wordt de eerste in Nederland, maar de ambities reiken verder. Er ligt vanuit de huidige masterfranchiseovereenkomst een groeiscenario voor Nederland.

Vers & gezond

Alles wordt ter plekke klaargemaakt en is vrij van onnodige toevoegingen. Volgens Jurgen van Wijngaarden, verantwoordelijk voor KAUAI Nederland, onderscheidt KAUAI zich van andere ‘gezonde concepten’ vooral door het brede assortiment en kwaliteit. “Alles is vers en gezond, smaakt goed en Nederlandse vestitingeeft energie.” Qua aanbod richt KAUAI zich op alle eetmomenten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds
laat.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunchroom
Anne&Max wil vijf nieuwe vestigingen in 2020

Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, zeer gastvrije service in mooie karakteristieke panden met een trendy interieur. Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeli...

Opening Rotterdam
Bagels & Beans opent in Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws voor wie in het oosten van Rotterdam woont of daar graag gaat shoppen: voor een paddoburgerbagel of de beruchte cheesecake kun je gewoon hier terecht. De vijfde Bagels & Beans van de Maasstad opent op 23 oktober in Rotterdam Alexandrium zijn prachtige glazen puien. Niet te missen als...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Interview Longread
Schenk je geen alcohol? Gemiste kans!

Lang niet alle lunchrooms schenken alcohol. Na een paar minuten ‘googelen’ weten we dat van de grotere lunchketens blijkbaar alleen Anne&Max alcohol schenkt. Dat zet je toch aan het denken… Is het geen gemiste kans om geen alcohol te schenken en waarom doen ze het bij Anne&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: