Je hebt gezocht op: Dough

Column Bart van der Schoot: Hakuna matata
1 februari 2024Nieuws

Column Bart van der Schoot: Hakuna matata

Je kent het wel: je wilt tijdens de sombere dagen in januari even naar de zon. Maar ja, waar schijnt deze zon nog. De natuur is van slag, het dus het...

Column Bart van der Schoot: Neem de tijd je markt te begrijpen aan het einde van het jaar
21 december 2023Nieuws

Column Bart van der Schoot: Neem de tijd je markt te begrijpen aan het einde van het jaar

Binnen de horeca wisselen de ontwikkelingen zich snel af. Het is een dynamische markt die vraagt om snelle reactietijden, anticipatie op situaties en...

Column Bart van der Schoot: Heeft eatertainment de toekomst?
25 oktober 2023Nieuws

Column Bart van der Schoot: Heeft eatertainment de toekomst?

In eerdere columns heb ik vaker geschreven over de ontwikkelingen van de horeca. Food én non-food concepten, leisure bedrijven met horeca en an...

Column Bart van der Schoot: Ieder jaar gooit horeca 55 miljoen kilo voedsel weg
26 september 2023Nieuws

Column Bart van der Schoot: Ieder jaar gooit horeca 55 miljoen kilo voedsel weg

Deze titel las ik vandaag afkomstig uit een onderzoek van de Rabobank. Het drong nu pas tot me door dat ik deze informatie al een keer eerder aangehoo...

Zomerreces; tijd om uit te rusten of om juist plannen te maken?
22 augustus 2023Nieuws

Zomerreces; tijd om uit te rusten of om juist plannen te maken?

Tijdens de zomervakantie willen veel mensen even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en stress. Hoewel vakanties altijd te kort duren, is het altijd...

Column Bart van der Schoot: Samenwerking tijdens de Vierdaagsefeesten
28 juli 2023Nieuws

Column Bart van der Schoot: Samenwerking tijdens de Vierdaagsefeesten

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 1970 gehouden wordt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is...

Column Bart van der Schoot: Werk samen, maar toch apart
28 juni 2023Nieuws

Column Bart van der Schoot: Werk samen, maar toch apart

Wat een bizarre tijd was dat. De verschrikkelijke coronacrisis liet de hele wereld stilstaan. Franchisewinkels en restaurants gesloten of verplicht om...

Column Bart van der Schoot: Pompen of verzuipen…
15 mei 2023Nieuws

Column Bart van der Schoot: Pompen of verzuipen…

Met de stijgende kosten ontstaat er in een razendsnel tempo een soort van squeeze in je bedrijf. Nog net bekomen van alle coronaperikelen en de volgen...

Column Bart van der Schoot: Voorkom dat verschil van inzicht grote proporties krijgt
14 april 2023Nieuws

Column Bart van der Schoot: Voorkom dat verschil van inzicht grote proporties krijgt

In feite zijn beide partijen gebaat bij een goede omgang en vastlegging van de spelregels van de formule. Want juist dan zijn er minder misverstanden...

Hoe word je als lunchroomeigenaar een succesvolle franchisegever?
31 maart 2023Nieuws

Hoe word je als lunchroomeigenaar een succesvolle franchisegever?

Franchising is een populaire manier van ondernemen geworden voor lunchroomeigenaren. Voor franchisegevers biedt het model tal van voordelen, zoals het...

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
20 december 2018Nieuws

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

In het pand waar het allemaal begonnen is, Maxwell aan het Beukenplein in Amsterdam-Oost, druppelen Piet van der Graaf, Jason Berg en Riad Farhat binn...

Baker’s Dough Pastries verovert Nederland
9 juli 2018Nieuws

Baker’s Dough Pastries verovert Nederland

Vanaf nu kan heel Nederland van Cookie Dough genieten! Nadat vele aanvragen hen om de oren vlogen, hebben zij Baker´s Dough Pastries leven ingeb...

Winnaars Amsterdam Food Pitch bekend
27 juni 2018Nieuws

Winnaars Amsterdam Food Pitch bekend

Op maandag 25 juni werden de winnaars van de Amsterdam Food Pitch bekendgemaakt. Maar liefst twee winnaars scoorden de felbegeerde titel van ‘Le...

CityTrip Rotterdam: interview Baker's Dough
13 maart 2018Nieuws

CityTrip Rotterdam: interview Baker's Dough

Baker's Dough heeft Rotterdam op overtuigende wijze kennis laten maken met het genieten van beslag. Niet zomaar wat beslag, want je kunt er kiezen...

Baker’s Dough trekt het land in
18 januari 2018Nieuws

Baker’s Dough trekt het land in

Vorige jaar veroverde Nederland’s eerste cookie dough bar Baker’s Dough al voor de opening de hongerige harten van iedere ‘foodie&rs...

Eerste Cookie Dough Bar van Nederland is een succes
14 juni 2017Nieuws

Eerste Cookie Dough Bar van Nederland is een succes

Op 23 mei opende het zusje van horecaconcept Baker&Moore, Baker’s Dough, officieel de deuren van haar leefkeuken en stroomden de verwachting...

Crowdfunding voor eerste cookie dough bar van Nederland
6 april 2017Nieuws

Crowdfunding voor eerste cookie dough bar van Nederland

Aan de Pannekoekstraat in Rotterdam, waar vele hotspots zich vestigen, opent de allereerste cookie dough bar van Nederland: Baker’s Dough. Baker...

Het allerlekkerste ijs ooit! (advertorial)
28 februari 2012Nieuws

Het allerlekkerste ijs ooit! (advertorial)

The Core is de nieuwe ijscollectie van Ben & Jerry’s en is verkrijgbaar in drie onweerstaanbare varianten. The Core bestaat uit twee smaken ijs boord...