Zijn dit de tien grootste horeca-ergernissen?

11 mei 2017 | Thijs Jacobs

Werken in de horeca is leuk. Een dankbaar beroep met veel sociaal contact, voldoende uitdaging en variatie. Toch zijn er van die dingen die iedere horecatijger wel herkent. Wij hebben de grootste horeca-ergernissen voor je op een rijtje gezet:

1. Gasten die je wenken wanneer je je handen vol hebt met vieze borden

2. Tijdens de feestdagen heb je vrijwel nooit vrij

3. ‘Had je maar een vak moeten leren’. Zo’n gezellige uitspraak van een bijdehante gast

4. Babysitten en fotograferen horen niet bij je taakomschrijving

5. Gasten die steeds aan een andere tafel gaan zitten omdat die toch ‘net even gezelliger’ is

6. Pauze? Welke pauze? Daar is geen tijd voor

7. Gasten die niet meer weten wat ze hebben besteld als je aan hun tafeltje staat

8. Een gezelschap, waarvan iedereen apart wil afrekenen

9. Gasten die tien minuten voor sluitingstijd nog binnenkomen

10. Gasten die vragen stellen over ieder item op de menukaart en vervolgens alleen een kopje koffie bestellen

DOWNLOAD GRATIS DE NIEUWSTE EDITIE VAN LUNCHROOM

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verspilling
Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling

Via Get Chef’s kan de consument nu gerechten met korting op locatie laten bezorgen zodat voedselverspilling wordt voorkomen bij Amsterdamse horeca. De Get Chef’s app is hiervoor een samenwerking aangegaan met ?het Amsterdamse ?fietsbezorgnetwerk ?TringTring. De volledig vernieuwde app is...

Brood Achtergronden
Brood is broodnodig

Lunchrooms serveren brood. Veel brood. Niet verwonderlijk, wanneer je ook in je eigen zaak ziet dat de focus ligt op ontbijt en lunch. Wanneer je op dergelijke schaal afhankelijk bent van een product, dan is het wel raadzaam om na te gaan of je wel het best mogelijke product in huis haalt en wat de ...

Food cijfers
Driekwart van de Nederlanders gelooft dat suiker verslavend is

Nederland behoort tot de top 10 landen als het gaat om suikerconsumptie. 77% van de shoppers gelooft dat suiker (in meer of mindere mate) verslavend is. Toch is men (nog) niet erg kritisch met suiker bezig wanneer zij daadwerkelijk in de supermarkt staan. Waar de norm 50 gram per dag is (1 suiker...

Mensen
McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heet 500e medewerker welkom

Donderdag 20 juli werd Ilona van Veldhuizen uit Zwolle door McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle in het zonnetje gezet omdat zij deze maand van start is gegaan als 500e medewerker van de fastservice organisatie. Door de groei van het aantal gasten, de vernieuwingen in de restaurants en de ruime...

Recepten
Vijf zomerse gerechten voor op de menukaart

De zomer is volop bezig. Ben jij nog op zoek naar zomerse recepten voor op de menukaart? Hier zijn vijf tips die jouw kaart een zomers tintje geven: Paprikasalade met zuurdesemcroutons ...

Amerikaans ontbijten bij By Jarmusch in Rotterdam

In de schemering van de vroege ochtend aanschuiven aan een meterslange bar. Verse filterkoffie wordt direct in je mok geschonken en daarnaast bestel je ‘eggs-any- way-you- like’, sandwiches of pancakes met maple syrup. Vanaf deze week is het allemaal mogelijk bij breakfast-diner by Jarmu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: