Zijn dit de tien grootste horeca-ergernissen?

11 mei 2017 | Thijs Jacobs

Werken in de horeca is leuk. Een dankbaar beroep met veel sociaal contact, voldoende uitdaging en variatie. Toch zijn er van die dingen die iedere horecatijger wel herkent. Wij hebben de grootste horeca-ergernissen voor je op een rijtje gezet:

1. Gasten die je wenken wanneer je je handen vol hebt met vieze borden

2. Tijdens de feestdagen heb je vrijwel nooit vrij

3. ‘Had je maar een vak moeten leren’. Zo’n gezellige uitspraak van een bijdehante gast

4. Babysitten en fotograferen horen niet bij je taakomschrijving

5. Gasten die steeds aan een andere tafel gaan zitten omdat die toch ‘net even gezelliger’ is

6. Pauze? Welke pauze? Daar is geen tijd voor

7. Gasten die niet meer weten wat ze hebben besteld als je aan hun tafeltje staat

8. Een gezelschap, waarvan iedereen apart wil afrekenen

9. Gasten die tien minuten voor sluitingstijd nog binnenkomen

10. Gasten die vragen stellen over ieder item op de menukaart en vervolgens alleen een kopje koffie bestellen

DOWNLOAD GRATIS DE NIEUWSTE EDITIE VAN LUNCHROOM

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Advertorial
Spicy Chai Latte: lunchrooms zien kansen om de omzet te verhogen!

Steeds meer lunchrooms hebben Chai Latte ontdekt: hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee. Chai Latte is de warme drank op basis van thee en melk met verschillende specerijen; zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel en nootmuskaat. Zet Chai Latte op de kaart en haal vee...

Opening Rotterdam
Papa John´s Pizza opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen ter wereld, opende op maandag 19 februari een nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Goudsesingel 95. Na succesvolle openingen in Amsterdam breidt Papa John’s zich steeds verder uit, nu dus ook in Rotterdam! Papa John’s weet v...

Achtergronden Culinair
Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een speciale Koningsbitterbal ontwikkeld. De bitterbal is gevuld met pompoen en oud-Hollandse specerijen en is knaloranje van kleur. De vegetarische snack is een ode aan Koning Willem-Alexander en Koningsdag. De Koningsbitterbal is de nieuwste aanwinst binnen ...

Interview CityTrip
CityTrip Enschede: interview 'Melan'

In de CityTrip Enschede-reeks bezochten we eerder al Stoet en Meisje, twee relatief nieuwe zaken. Enschede is een stad met een rijke historie en ook binnen het lunchroomaanbod in de stad hebben we een zaak gevonden die zich al langer staande heeft weten te houden. Melan is een dagzaak die al achttie...

Opening Restaurant
De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen genie...

Dick Koerselman nieuwe voorzitter FNV Horecabond

De leden van FNV Horecabond hebben vandaag tijdens het Ledencongres Dick Koerselman verkozen tot voorzitter. Per 1 april 2018 zal Dick Koerselman het voorzitterschap overnemen van Ben Francooy die 1 mei 2018 met pensioen gaat. Dick Koerselman over zijn rol als voorzitter: “Ik zie het als mi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: