Yoghurt Barn wint Happy Service Award

13 juni 2018 | Thijs Jacobs

Het concept van Yoghurt Barn is niet alleen voor elke yoghurteter een succes, ook
vaders en moeders, ouders to be en opa’s en oma’s nemen met liefde plaats in deze
horecagelegenheid. Een plek waar het leven voor deze mensen iets gemakkelijker
wordt. Yoghurt Barn ontvangt dan ook de Oei ik Groei! Happy Service Award.

Hoe ouder je wordt, hoe meer je doorkrijgt dat de kleine dingen in het leven het grootste
verschil uitmaken. In Nederland zijn er allemaal leuke plekken die het extra makkelijk
maken om je baby mee naartoe te nemen. Deze plekken zet Oei, ik groei! in het zonnetje
met de Happy Service Award.

Speelhoek

In acht locaties van de Yoghurt Barn is er een speelhoek aanwezig waar newborns en
kleine kinderen hun geluk niet op kunnen. Ouders, verzorgers en/of oppassers kunnen
ondertussen achteroverleunen en genieten van een heerlijk ontbijt of gezonde lunch.
Eigenaar Wouter: “Toen mijn vrouw Esther en ik Yoghurt Barn oprichten, was onze
kleine net zes maanden oud. We besloten daarom een leuke kinderhoek te plaatsen en
een speciaal kindermenu te maken. Lekkere en gezonde hapjes voor de kleintjes.”


Dit healthy food concept is volgens Marketing Director Eline één van de redenen waarom
Oei, ik groei! met de Happy Service is begonnen: “Yoghurt Barn denkt naast de service
ook aan steun voor moeders met pasgeboren baby’s. Twee keer per maand wordt er op
verschillende locaties het ‘mama cafe’ gehouden, waar moeders even tot rust kunnen
komen en ervaringen delen. Het leven van nieuwe ouders is al heftig genoeg, laten we
het ze iets gemakkelijker maken.” Wouter: “We proberen met onze Barns voor jong en
oud een ontspannen omgeving te creëren. De Happy Service geeft erkenning en toont
aan dat onze passie gezien wordt!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: