Yoghurt Barn wint Happy Service Award

13 juni 2018 | Thijs Jacobs

Het concept van Yoghurt Barn is niet alleen voor elke yoghurteter een succes, ook
vaders en moeders, ouders to be en opa’s en oma’s nemen met liefde plaats in deze
horecagelegenheid. Een plek waar het leven voor deze mensen iets gemakkelijker
wordt. Yoghurt Barn ontvangt dan ook de Oei ik Groei! Happy Service Award.

Hoe ouder je wordt, hoe meer je doorkrijgt dat de kleine dingen in het leven het grootste
verschil uitmaken. In Nederland zijn er allemaal leuke plekken die het extra makkelijk
maken om je baby mee naartoe te nemen. Deze plekken zet Oei, ik groei! in het zonnetje
met de Happy Service Award.

Speelhoek

In acht locaties van de Yoghurt Barn is er een speelhoek aanwezig waar newborns en
kleine kinderen hun geluk niet op kunnen. Ouders, verzorgers en/of oppassers kunnen
ondertussen achteroverleunen en genieten van een heerlijk ontbijt of gezonde lunch.
Eigenaar Wouter: “Toen mijn vrouw Esther en ik Yoghurt Barn oprichten, was onze
kleine net zes maanden oud. We besloten daarom een leuke kinderhoek te plaatsen en
een speciaal kindermenu te maken. Lekkere en gezonde hapjes voor de kleintjes.”


Dit healthy food concept is volgens Marketing Director Eline één van de redenen waarom
Oei, ik groei! met de Happy Service is begonnen: “Yoghurt Barn denkt naast de service
ook aan steun voor moeders met pasgeboren baby’s. Twee keer per maand wordt er op
verschillende locaties het ‘mama cafe’ gehouden, waar moeders even tot rust kunnen
komen en ervaringen delen. Het leven van nieuwe ouders is al heftig genoeg, laten we
het ze iets gemakkelijker maken.” Wouter: “We proberen met onze Barns voor jong en
oud een ontspannen omgeving te creëren. De Happy Service geeft erkenning en toont
aan dat onze passie gezien wordt!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: