Yoghurt Barn wint Happy Service Award

13 juni 2018 | Thijs Jacobs

Het concept van Yoghurt Barn is niet alleen voor elke yoghurteter een succes, ook
vaders en moeders, ouders to be en opa’s en oma’s nemen met liefde plaats in deze
horecagelegenheid. Een plek waar het leven voor deze mensen iets gemakkelijker
wordt. Yoghurt Barn ontvangt dan ook de Oei ik Groei! Happy Service Award.

Hoe ouder je wordt, hoe meer je doorkrijgt dat de kleine dingen in het leven het grootste
verschil uitmaken. In Nederland zijn er allemaal leuke plekken die het extra makkelijk
maken om je baby mee naartoe te nemen. Deze plekken zet Oei, ik groei! in het zonnetje
met de Happy Service Award.

Speelhoek

In acht locaties van de Yoghurt Barn is er een speelhoek aanwezig waar newborns en
kleine kinderen hun geluk niet op kunnen. Ouders, verzorgers en/of oppassers kunnen
ondertussen achteroverleunen en genieten van een heerlijk ontbijt of gezonde lunch.
Eigenaar Wouter: “Toen mijn vrouw Esther en ik Yoghurt Barn oprichten, was onze
kleine net zes maanden oud. We besloten daarom een leuke kinderhoek te plaatsen en
een speciaal kindermenu te maken. Lekkere en gezonde hapjes voor de kleintjes.”


Dit healthy food concept is volgens Marketing Director Eline één van de redenen waarom
Oei, ik groei! met de Happy Service is begonnen: “Yoghurt Barn denkt naast de service
ook aan steun voor moeders met pasgeboren baby’s. Twee keer per maand wordt er op
verschillende locaties het ‘mama cafe’ gehouden, waar moeders even tot rust kunnen
komen en ervaringen delen. Het leven van nieuwe ouders is al heftig genoeg, laten we
het ze iets gemakkelijker maken.” Wouter: “We proberen met onze Barns voor jong en
oud een ontspannen omgeving te creëren. De Happy Service geeft erkenning en toont
aan dat onze passie gezien wordt!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: