Yoghurt Barn lanceert special met blogger

7 augustus 2015 |
Yoghurt Barn lanceert special met blogger<

Food retailer Yoghurt Barn introduceert een yoghurt special met online influencer en blogger Anna Nooshin. Het is voor het eerst dat zo'n samenwerking plaatsvindt. De 'Anna Nooshin special by Yoghurt Barn' zal de komende twee maanden in alle vestigingen van de yoghurtketen verkrijgbaar zijn.

Foto: Wouter Staal, eigenaar en oprichter van Yoghurt Barn

Social media
Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en vanaf 17 augustus ook Haarlem, heeft Yoghurt Barn een duidelijke positie in de markt verworven. Ook wordt het merk steeds populairder op social media, waardoor het al langere tijd samenwerkt met online influencers. Wouter Staal, oprichter en eigenaar van het merk: "Onze yoghurtcreaties lenen zich er bij uitstek voor om te delen op social media en we doen ons best om de winkelbeleving ook online door te trekken. We merken een toenemende invloed van mensen zoals Anna Nooshin. Zij is al langer fan en zo ontstond al snel het idee om samen iets op te pakken."


De 'Anna Nooshin special by Yoghurt Barn'

Anna Nooshin
Ook Anna Nooshin is positief over de samenwerking: "Ik was al een lange tijd fan van de fijne producten van Yoghurt Barn. Na een leuke ontmoeting met Wouter besloten we deze special te introduceren. Ik vind het te gek om onze werelden bij elkaar te brengen."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: