WOK& genomineerd voor Franchise Starter Award

16 juli 2018 | Thijs Jacobs

WOK& is een goede kanshebber voor de Franchise Starter Award. Het Nationale Franchise Congres reikt op 4 oktober 2018 in Amsterdam deze gloednieuwe onderscheiding uit aan de meest belovende startende franchiseformule. De natural Asian fastservice formule is eind vorig jaar in Rotterdam gelanceerd. Deze zomer openen vestigingen in Heerhugowaard, Groningen, Enschede en Leiden hun deuren.

Met de gloednieuwe award wil het Nationale Franchise Congres startende franchise organisaties belonen voor hun positieve impact op franchise en goed ondernemerschap. Om de goede naam van franchise kracht bij te zetten, is deze aanmoedigingsprijs in het leven geroepen. WOK& is een van de acht kanshebbers voor de award.

Boris van Leeuwen van Mie Like Franchise, de formule organisatie achter WOK&, is verguld met de nominatie. “We zijn het meest trots op het feit dat we een vernieuwende en onderscheidende formule hebben neergezet en dat deze zo goed is ontvangen.”

Uitvoerende partner

Partnership is het uitgangspunt voor de franchisestructuur. WOK& is daardoor een opmerkelijke en innovatieve formule. Franchisenemers kunnen een onafhankelijk onderzoek voor de locatie laten uitvoeren. Zodra de winkel open is, is de franchisegever vooral een uitvoerende partner.

Een jury van franchise professionals, het publiek en alle aanwezigen van het Franchise Congres in oktober 2018, bepalen de winnaar. Er valt een prijzenpakket ter waarde van € 10.000 te winnen. Via de website van het Nationale Franchise Congres, kan het publiek haar stem uitbrengen op WOK&.

Sociale betrokkenheid

“Maak de wereld een stukje beter, stem op ons”, laat Boris van Leeuwen van Mie Like Franchise weten. Daarmee refereert hij aan de waarden als maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Deze staan hoog in het vaandel bij WOK& bij de productkeuze. Daarnaast laten de medewerkers hun sociale betrokkenheid bij de buurt zien. Zo hebben in Rotterdam een aantal daklozen een volledige maaltijd gekregen in de WOK& store.

Het fastservice concept richt zich vooral op jonge mensen met een gezondere lifestyle en een voorkeur voor een verantwoorde maaltijd voor een betaalbare prijs. WOK& serveert gezonde en natuurlijke producten, gebaseerd op de Aziatische keuken. Het assortiment is onlangs uitgebreid met veganistische producten. Klanten reageren enthousiast op de smaak en kwaliteit.

Nieuwe stores

De eerste WOK& store is eind 2017 in Rotterdam geopend. Op 20 juli gaat WOK& Heerhugowaard open. In Groningen, Enschede en Leiden staan franchisenemers in de startblokken om op korte termijn de eerste klanten te ontvangen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: