Winstgevend tafelwater

31 december 2018 | David Bakker

Langs deze weg willen wij als team van ECO tapwater de twee oprichters en bedenkers van het concept bedanken en in het zonnetje te zetten. Wim Krosenbrink In het bijzonder voor zijn visie en advies de afgelopen jaren. Het idee dat mineraalwater schenken in de horeca niet (meer) past bij een duurzame onderneming was zijn kindje. Nu ons team volwassen is doet hij een stapje terug maar we weten zeker dat we hem nog vaak zullen zien in 2019 en daarna!

Hiermee is de tijd gekomen om vooruit te kijken. Theo Wichers neemt daarom het stokje over en gaat gas geven. ECO tapwater mag dan de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, Theo doet er in 2019 een schepje bovenop en schakelt een tandje bij. In 2019 introduceren wij namelijk nieuwe producten en diensten. Die lanceren wij op de verschillende horecavakbeurzen. Zo vind je ons in februari op het EvenTTCulinair in Assen, in mei op de Independent Hotel Show in Amsterdam, in september op de Gastvrij Rotterdam en in oktober op de BBB in Maastricht. Wij zij er klaar voor!

Nooit meer flessen mineraal water

Zo komen we in 2019 direct uit de startblokken voor een spectaculair jaar! Wij geloven in het concept om lokaal tafelwater te schenken dat gefilterd en gekoeld is. Uit de tap komt plat en bruisend of koolzuurhoudend water zodat je nooit meer flessen mineraalwater hoeft te schenken. Dit maatwerk concept is inclusief flessen. Deze worden speciaal voor uw restaurants gegrafeerd. De flessen zijn een sieraad op uw tafels. Service en onderhoud zijn natuurlijk ook inbegrepen!

Winstgevend tafelwater

ECO tapwater staat voor persoonlijk contact, uitstekende service door eigen monteurs en winstgevend tafelwater. Wij hebben niet alleen ambassadeurs in de hotellerie, restaurant- en lunchroomsector, maar ook bij strandpaviljoens en eetcafés. Voor iedere ambassadeur is een maatwerk concept neergezet. Zo spelen wij in op de behoefte van restaurateurs. Als je met ons in zee gaat word je ook ambassadeurs van het ECO Tap duurzaam waterproject in Kenia. Omdat schoon en veilig drinkwater voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak, dan vertellen we je er alles over!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: