Winstgevend tafelwater

31 december 2018 | David Bakker

Langs deze weg willen wij als team van ECO tapwater de twee oprichters en bedenkers van het concept bedanken en in het zonnetje te zetten. Wim Krosenbrink In het bijzonder voor zijn visie en advies de afgelopen jaren. Het idee dat mineraalwater schenken in de horeca niet (meer) past bij een duurzame onderneming was zijn kindje. Nu ons team volwassen is doet hij een stapje terug maar we weten zeker dat we hem nog vaak zullen zien in 2019 en daarna!

Hiermee is de tijd gekomen om vooruit te kijken. Theo Wichers neemt daarom het stokje over en gaat gas geven. ECO tapwater mag dan de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, Theo doet er in 2019 een schepje bovenop en schakelt een tandje bij. In 2019 introduceren wij namelijk nieuwe producten en diensten. Die lanceren wij op de verschillende horecavakbeurzen. Zo vind je ons in februari op het EvenTTCulinair in Assen, in mei op de Independent Hotel Show in Amsterdam, in september op de Gastvrij Rotterdam en in oktober op de BBB in Maastricht. Wij zij er klaar voor!

Nooit meer flessen mineraal water

Zo komen we in 2019 direct uit de startblokken voor een spectaculair jaar! Wij geloven in het concept om lokaal tafelwater te schenken dat gefilterd en gekoeld is. Uit de tap komt plat en bruisend of koolzuurhoudend water zodat je nooit meer flessen mineraalwater hoeft te schenken. Dit maatwerk concept is inclusief flessen. Deze worden speciaal voor uw restaurants gegrafeerd. De flessen zijn een sieraad op uw tafels. Service en onderhoud zijn natuurlijk ook inbegrepen!

Winstgevend tafelwater

ECO tapwater staat voor persoonlijk contact, uitstekende service door eigen monteurs en winstgevend tafelwater. Wij hebben niet alleen ambassadeurs in de hotellerie, restaurant- en lunchroomsector, maar ook bij strandpaviljoens en eetcafés. Voor iedere ambassadeur is een maatwerk concept neergezet. Zo spelen wij in op de behoefte van restaurateurs. Als je met ons in zee gaat word je ook ambassadeurs van het ECO Tap duurzaam waterproject in Kenia. Omdat schoon en veilig drinkwater voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak, dan vertellen we je er alles over!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Food trends
De culinaire trends van het moment 

Wat prikt Nederland de komende tijd op zijn vork? Bij welke keukens schuiven we dit keer aan? TheFork dook – in de aanloop naar TheFork Restaurants Awards - in de lekkerste materie. Het culinaire platform analyseerde de 31 favoriete restaurants van topchefs en vond vier trends om van te gaan w...

Economie Achtergronden
CBS: consumptie huishoudens bijna 2 procent hoger

Consumenten hebben in april 1,8 procent meer besteed dan in april 2018, meldt het CBS. De groei is hoger dan in de voorgaande drie maanden. Consumenten hebben in april 2019 vooral meer aan woninginrichting en huishoudelijke apparaten besteed. Volgens de CBS Consumptieradar zijn de omstandigheden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: