Winnaars Fastserviceverkiezing bekend

22 oktober 2012
Winnaars Fastserviceverkiezing bekend

Tijdens de diploma-uitreiking van SVO Fastserviceopleidingen werden de 'Fastservice Kanjers 2012' en de 'Beste Praktijkbegeleider Fastservice' bekend gemaakt.

De jury bestond uit verschillende mensen uit de fastservicesector en de fastserviceopleiding.

*Fastservice Kanjer (niveau 2)*
De genomineerden in de categorie mbo-opleiding medewerker fastservice (niveau 2) zijn Saskia Brondgeest (Family GP Oostzaan in Oostzaan), Sarojini Kanageratnam (McDonald's Breda Woonboulevard) en Yvonne Michels (McDonald's Sittard). Kanageratnam werd de winnares en mocht de prijs en titel in ontvangst nemen.



*Fastservice Kanjer (niveau 3)*
De genomineerden in de categorie mbo-opleiding 1e medewerker fastservice (niveau 3) zijn Nick Voerman (McDonald's Strand Horst in Ermelo), Anneke Weijers (Preuverie De Toren in Echt) en Jordy Goor (McDonald's in Emmen. Voerman won deze strijd en gaf aan door te willen leren voor niveau 4.



*Fastservice Kanjer (niveau 4)*
De genomineerden in de categorie mbo-opleiding Bedrijfsleider Fastservice (niveau 4) zijn Yvonne Schoenmakers (Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen), Yvet Nieuwkoop (Family GP Fijnaart) en Falco Keiman (Cafetaria De Brabander in Amerongen). Yvette Nieuwkoop wist te winnen van Yvonne en Falco.



*Beste praktijkbegeleider zelfstandige bedrijven*
De genomineerden in de categorie zelfstandige bedrijven zijn Wouter Wolters, Preuverie De Toren, Raymond Sterk, Sterk langs de Lijn en Jeroen Kuijs, Family GP Oostzaan. Raymond Sterk werd gekozen tot winnaar.



*Beste praktijkbegeleider ketenbedrijven*
De genomineerden voor de ketenbedrijven zijn Wesley Fok, Verhage Beverwaard/Prinsenplein, Dick van Renswouw, McDonald's Dordrecht-Noord en Janet Hiemstra, Bakker Bart Putten. Wesley Fok won in deze categorie.




~Myrtille Vromans~

Overig nieuws