Winnaar Lekkerste Lunchroombroodje: "Omzet is verdubbeld!"

29 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Eric Meertens, hier links op de foto, won in 2014 de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. In de komende uitgave van Lunchroom (deze verschijnt in september) vertelt hij over de impact die het winnen van de award op zijn lunchroom heeft gehad. Zijn lunchroom, De Koffiepot in Hardenberg, loopt nu immers als een trein. 

Voor je verder leest, is het misschien handig om na te denken over jouw lekkerste broodje. Heb jij een absolute 'killer' op de kaart staan? Stuur die dan in via dit invulformulier of via redactie@uitgeverijps.nl. Inschrijven kan nog tot 6 oktober 2017!

Eric Meertens was onder de indruk van de respons na het winnen van de wedstrijd: "Qua omzet is er sindsdien wel heel veel veranderd, we kunnen met recht spreken van een enorme toename."

Doe mee

Daarom roept de Hardenbergse horecaondernemer iedere lunchroomeigenaar op om mee te doen. “Ik kan het iedereen aanraden. Het is een kleine moeite om mee te doen en het winnen van de prijs heeft ons ongelofelijk veel opgeleverd, zowel op het vlak van bekendheid als op het gebied van omzetontwikkeling. De omzet is gedurende de laatste drie jaar verdubbeld en we zitten nu op elf vaste krachten en twintig hulpkrachten.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: