Win prijzen op de Lunchroomdag!

15 maart 2013
Win prijzen op de Lunchroomdag!

Maandag 18 maart viert de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ feest. Het wordt de vijfde editie van de ondernemersdag. Dit betekent prijzen winnen voor de lunchroomondernemer.

*De prijzen*
Wat kunt u winnen? De deelnemende partners stellen aantrekkelijke prijzen beschikbaar voor de lunchroonondernemer. Alle prijzen hebben betrekking op het thema: 'Haal meer rendement uit uw lunchroom'. Iedereen maakt kans om de prijzen te winnen! U dus ook. "Schrijf u in":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ en kom naar de Nationale Lunchroomdag.

*Wat kunt u onder meer winnen*
De prijzen zijn divers en helemaal gericht op de lunchroomondernemer. Zo biedt *Smilde Foods* de winnende lunchroom een complete aanvulling van de saladbar met salades naar keuze uit het volledige assortiment van Fano.
Volgt de redactie van uw *vakblad Lunchroom* u online als u de prijs ophaalt en maakt hier een verslag van. U krijgt online gratis aandacht door uw vakblad!

*Zelf aan de slag*
Op de Nationale Lunchroomdag heeft iedereen inspiratie op kunnen doen met het maken van sapjes, maar hoe vertaalt u dat nu precies naar uw eigen lunchroom? *Hero* biedt daarom een training van 3 uur aan voor de lunchroomhouder en het keukenpersoneel. Onder leiding van Richard Zijlstra, van Cocktail Catering Company Triple C, gaat u kijken welke sapjes het beste in uw lunchroom en keuken passen en leert hij u de tips & tricks voor een goede mise en place.

*Mocca d'Or* geeft een baristatraining voor 4-6 personen in Zwolle onder begeleiding van hun huisbarista Nick Pruis. Deze training bevat een uitleg van koffie, machine en een latte-art. *Ad van Geloven* biedt een compleet snackpakket aan. En *Depa Dispobales* geeft een Foodsecure HACCP-kennissessie cadeau. Maar er zijn nog veel meer prijzen die worden verdeeld.

Zo geeft *Huis van Beleg* het unieke vakboek Charcuterie 2, geschreven door Paul van Trigt (Gildeslager van het Worstmakersgilde) weg. *Koppert Cress* nodigt de winnaar uit voor een 'Cressperience' en geeft speciaal voor de lunchroom advies hoe ze door van het gebruik van cressen het rendement kunnen verhogen. Bij *Sligro* kunt u ook een prijs winnen. Samen met de ondernemer wordt de inkoop geanalyseerd en besparingen ingevoerd. Daarnaast wordt de menukaart samen met Meesterkok Albert Tielemans geoptimaliseerd voor een gezond en beter rendement.
Rob van de Broek, kok bij *Unilever*, geeft als prijs twee uur advies bij de winnaar over het assortiment van Unilever Food Solutions en gaat onder andere in op waste en MVO.

Voor advies over social media, kunt u een sessie online marketing winnen van *Getting Social*. *Landmännen Unibake* geeft twee dagdelen Mastercursus Bake Off cadeau en *Levens Cooking & Baking Systems* stelt chef-kok Rob Schollen beschikbaar voor een cursus foodstyling. Tot slot kunt u bij Hostmanship gratis deelnemen aan een *masterclass*.

*15.00 uur prijsuitreiking!*
Om 15.00 uur is de prijsuitreiking en hier wordt een spetterende invulling aan gegeven. Maak kans op één van deze prijzen en kom naar de "Nationale Lunchroomdag.":http://www.nationalelunchroomdag.nl/

*Op de foto*: Nick Pruis, huisbarista van Mocca d'Or.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws