Wie heeft het gezelligste terras?

1 mei 2015
Wie heeft het gezelligste terras?

Wat is het gezelligste terras van Nederland? Die vraag mag het Nederlands publiek vanaf vandaag beantwoorden bij de tweede editie
van de Verkiezing van het Gezelligste Terras. Iedereen kan zijn of haar favoriete terras beoordelen op "www.gezelligsteterras.nl.":http://www.gezelligsteterras.nl/stemmen Op 6 juni worden de winnende terrassen bekendgemaakt.

*Verkiezing vindt plaats in 393 gemeenten*
In ieder gemeente van Nederland wordt een winnend terras verkozen. "Zij mogen zich een jaar lang het gezelligste terras van hun gemeente noemen. Voor horecaondernemers een waardevolle titel die ook weer nieuwe gasten aantrekt en leidt tot meer omzet", aldus Wilfred Romijn van Vote Company dat de verkiezing samen met Orangina organiseert. "Wij willen met deze verkiezing horecaondernemers helpen aan positieve publiciteit en de beste terrassen van Nederland de mogelijkheid bieden om zich te onderscheiden" aldus Maaike van Wegen van Orangina.

*Beoordeling met cijfers van gasten*
Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: locatie, sfeer, inrichting/interieur en klantvriendelijkheid (cijfers tussen 1-10). Daarnaast mogen stemmers een geschreven beoordeling geven en wordt gevraagd naar verbeterpunten. Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt aan de betreffende horeca-ondernemer zodat die met deze waardevolle feedback aan de slag kan gaan. Ieder terras heeft op deze manier voordeel bij de verkiezing, niet alleen de terrassen die een titel winnen", aldus Wilfred Romijn.

*Award Uitreiking op Landgoed De Olmenhorst*
Op 21 september vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats op het prachtige Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Hier wordt wordt bekend welke horecaondernemer het Gezelligste Terras van Nederland heeft.

~Christel Tuin~

Overig nieuws