Aan de slag met Nationale Lunchroomdag 2014

5 december 2013
Aan de slag met Nationale Lunchroomdag 2014

Op 17 maart 2014 is het weer zover. De zesde editie van de Nationale Lunchroomdag, de ondernemersdag voor alleen lunchroomhouders, vindt
dan plaats in Gilze. De eerste voorbereidingen worden al getroffen.

*Vakblad Lunchroom*
Via uw vakblad Lunchroom én de nieuwswebsite voor lunchroomondernemers, lunchroom.nl, wordt u op de hoogte gehouden van het evenement. Zo kunt u zich via onze website inschrijven voor de Nationale Lunchroomdag en vertellen wij u precies wat er te doen is op de dag.

*Rendementssessies*
Zoals ieder jaar is het programma gevarieerd. Nieuwe producten, voldoende eten en drinken om te proeven en sprekers die u tips en de marktontwikkelingen vertellen. Uiteraard verzorgt uw vakblad Lunchroom drie *rendementssessies* waar experts uit de markt een presentatie komen geven. Tips waar iedere ondernemer profijt van heeft. Komen dus!

*Op tijd inschrijven*
De Nationale Lunchroomdag wordt altijd druk bezocht. Op tijd inschrijven is daarom van groot belang. Houd de website in de gaten want binnenkort kunt u zich inschrijven. Het bezoek aan de Nationale Lunchroomdag is geheel gratis. U kunt ook gratis parkeren.

~Op de foto: de organisatie van de Nationale Lunchroomdag komt bij elkaar om er dit jaar weer een spetterende ondernemersdag van te maken~

Overig nieuws