Vleeschcaf� Meat opent deuren

2 december 2015 |
<

Terwijl de hippe burgerbars en kiprestaurants dit jaar veelal hun intrede maakten, zet Vleeschcafé Meat juist het klassieke
leesgerecht terug op de kaart in Rotterdam. Na een korte periode warmdraaien opent dit stijlvolle ‚Äėvleeschcaf√©‚Äô deze winter officieel haar deuren voor het grote publiek. Bij Meat genieten gasten van ambachtelijk vlees bereid in de Spaanse Josper oven. Liefde voor vlees, dier en bereiding is wat gasten proeven in de specialiteiten die de kaart sieren, want het restaurant serveert zijn gasten enkel vlees met een verhaal, aldus de nieuwe onderneming.



Van vee tot vleesch
De pure, ambachtelijke vleesproducten, afkomstig van kwaliteitsslager Nice to Meat, worden bereid in de Spaanse Josper oven. Een combinatie van een grill & oven die het vlees gaart op een constante temperatuur van gemiddeld 300 tot 350 graden Celsius. Door deze bereidingswijze komt de smaak van barbecue en grill tot stand. Met klassieke, stoere gerechten als bavette, steak en c√īte de boeuf op de kaart kunnen vleesliefhebbers het culinaire hart ophalen bij Vleeschcaf√© Meat. Ook aan visliefhebbers en vega‚Äôs is gedacht: voor hen bestaat de keuze voorlopig uit fish & chips, tonijnsteak en lasagne van gegrilde courgette.
Eigenaar Marcel Nijenhuis is enthousiast over zijn nieuwe concept op deze plek en vertelt: "Meat is een plek waar je binnenloopt voor een borrel, maar ook als je zin hebt om uitgebreid te tafelen met een écht goed stuk vlees. Door de warme sfeer in het cafégedeelte is de bar in de wintermaanden een gezellige plek om te verzamelen."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: