Vlaamsch Broodhuys sluit Baker's café Nijmegen

9 oktober 2017 | Roy Spijker

Het Baker's Café Nijmegen van het Vlaamsch Broodhuys gaat per 16 oktober dicht. Dat is te lezen op de website van de keten. 

"Helaas kunnen we met dit filiaal geen stap verder komen in onze missie, om iedereen, elke dag, overal, echt te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Daarom de keus om dit filiaal te sluiten," staat er op de website van Vlaamsch Broodhuys. "Wij willen iedereen die wij hier toch hebben kunnen laten genieten van onze producten hartelijk danken hiervoor."

Het Vlaamsch Broodhuys hanteert drie verschillende soorten winkels. De keten heeft verkooppunten, dat op beperkte dagen geopend is en een beperkt assortiment heeft, dat per locatie verschilt. Het Baker's café biedt een compleet aanbod van het Vlaamsch Broodhuys aan en is zowel een buurtbakker als een ontmoetingsplek waar gasten terecht kunnen voor een lunch, ontbijt, high tea en een borrel. 

Eerder dit jaar hadden wij een interview met Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys. Dat is hier terug te lezen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: